Οι ευχές του Τόρο στον Παπασταθόπουλο για τα γενέθλιά του, αλλά και η… δήλωση για τα δικά του!!!

Ο Βασίλης Τοροσίδης γίνεται την Τετάρτη 30 ετών και το γιορτάζει για πρώτη φορά, έπειτα από χρόνια, στην Ελλάδα. Συνήθως είναι στο εξωτερικό με την Εθνική, είτε λέγεται Βραζιλία, είτε Πολωνία, είτε Νότιος Αφρική, είτε Αυστρία, είτε Λιθουανία. Σπάνια βρίσκεται τέτοια μέρα στην Ελλάδα.

 width=Φέτος έλαχε η Εθνική να αναχωρεί για τα Νησιά Φερόε την Πέμπτη και άρα να γιορτάζει στην Ελλάδα. Όχι βέβαια στον Πετεινό όπου γεννήθηκε στις 10 Ιουνιου του 1985, αλλά έστω στην Αθήνα. Ο ίδιος βέβαια, δεδομένου του φορτωμένου με προπονήσεις προγράμματος της Εθνικής, δεν αναμένεται να γιορτάσει με τίποτα εξαλλοσύνες την ιδιαίτερη αυτή επέτειο. Άλλωστε σε 24 ώρες ξεκινά το μακρινό ταξίδι για το… Βόρειο Σέλας.  Ωστόσο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, φρόντισε ο ίδιος να επισημάνει και να γιορτάσει την ιδιαίτερη αυτή επέτειο, ανεβάζοντας την διπλανή φωτογραφία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (την βλέπετε δεξιά με το υπερήφανο “I am 30”, δηλαδή “είμαι τριάντα”!!!).

Λίγες ώρες πιο πριν πάντως, βραδάκι Τρίτης, έσπευσε να ευχηθεί μέσω του facebook στον “κολλητό” του Σωκράτη Παπασταθόπουλο, με τον οποίο κάνει ίσως την πιο στενή παρέα στην Εθνική Ομάδα (συνήθως είναι μαζί και στα δωμάτια των αποστολών στο εξωτερικό). Βλέπετε, μια μέρα πριν τον Βασίλη, έχει γενέθλια ο Σωκράτης. Κατά τρία χρόνια μικρότερος ο Socrates, δεν είναι ούτε και αυτός συνηθισμένος να γιορτάζει τα γενέθλια στην Ελλάδα, είναι όμως απόλυτα συνηθισμένος να το κάνει αυτό παρέα με τον Τόρο. Ο τελευταίος πάντως, αισθάνθηκε την ανάγκη να του ευχηθεί και δημόσια και ήδη τα likes έχουν πέσει βροχή.

‘Εγραψε ο Τόρο: “Ο περισσότερος κόσμος τον γνωρίζει απο τα τεράστια επιτεύγματα του στα γήπεδα, πίσω απο όλα αυτα όμως υπάρχει ένας καταπληκτικός άνθρωπος και πολύτιμος φίλος! Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια σου με οικογενειακή ευτυχία, επιτυχίες και υγεία Sokratis Papastathopoulos!!!”.