Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του ΤΑΑ Εθνικός! Η πλήρης σύνθεση και οι αρμοδιότητες κάθε μέλους…

Αργά το απόγευμα της Κυριακής, μόλις λίγες ώρες μετά την εκλογή του από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης του Εθνικού, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του ΤΑΑ Εθνικός.

Όπως αναμενόταν, πρόεδρος ανέλαβε ο Γιώργος Γεωργιάδης, που διαδέχεται τον Γιάννη Τζίμα. Αντιπρόεδρος ανέλαβε ο Κώστας Παλακίδης, ένα από τα δύο new entries στο ΔΣ του ΤΑΑ. Γραμματέας ανέλαβε το άλλο νέο πρόσωπο, ο Αντώνης Τελόπουλος.

Στην θέση του ταμία παραμένει ο Αντώνης Χατζησταύρου, όπως συνέβαινε και στο απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο. Τέλος το πέμπτο μέλος της διοικούσας επιτροπής του ΤΑΑ Πετοσφαίρισης, η Στέλλα Καζακίδου, ανέλαβε υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων.

Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται μια απολύτως λογική κατανομή ρόλων. Ο Γεωργιάδης έτσι κι αλλιώς θα ήταν πρόεδρος, ο Χατζησταύρου που έχει οικονομικές γνώσεις αφού εργάζεται σε τράπεζα παραμένει ταμίας ενώ η Στέλλα Καζακίδου γνωρίζει άριστα τις δημόσιες σχέσεις από την θητεία της στα “Χρυσωρυχεία”.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν εκλεγεί και τρία αναπληρωματικά μέλη, στα οποία πάντως δεν δόθηκαν αρμοδιότητες (σε αντίθεση με πέρυσι που είχε ανακοινωθεί ότι θα έχουν υποστηρικτικό ρόλο, έτερον εκάτερον αν πραγματοποιήθηκε κάτι τέτοιο).

Ο λόγος για τον (στατιστικολόγο του Εθνικού και προπονητή της Νίκης Αλεξανδρούπολης) Ιπποκράτη Δήμιτσα, τον Κάρολο Κωνσταντινίδη (που είχε ρόλο στο απερχόμενο ΔΣ καθώς είχε κληθεί να αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα Σταύρο Σταυράκογλου) και την Σμαρώ Δέλκου (από τα παλιά μέλη του Εθνικού αλλά χωρίς διοικητικό ρόλο τα τελευταία χρόνια).

Το νέο ΔΣ του ΤΑΑ Εθνικός σηκώνει αμέσως τα μανίκια και αναλαμβάνει  άμεσα δράση, για να τρέξει το πολύπαθο τμήμα και να κλείσει τις τρύπες και τις λοιπές εκκρεμότητες που υπάρχουν, ενόψει της νέας σεζόν…