Σε… γούρι του Νέστου Χρυσούπολης εξελίσσεται ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης

Σε άνθρωπο που φέρνει… γούρι στην ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης εξελίσσεται ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης.

Από τα χέρια του έλαβαν πριν ένα μήνα την κούπα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, μετά τον τελικό με την Θύελλα Ραφήνας.

Από τα χέρια του κομοτηναίου παράγοντα έλαβαν και το απόγευμα του Σαββάτου την κούπα του Σούπερ Καπ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Ο Μάνος Γαβριηλίδης τυγχάνει πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου και μοιραία, είναι ο άνθρωπος που παραδίδει το τρόπαιο όταν δεν είναι παρών ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γ. Γκιρτζίκης (όπως για παράδειγμα στον τελικό επαγγελματικών ομάδων του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ξάνθη).

Δεδομένου ότι ο Γκιρτζίκης το Σάββατο απουσίαζε στο Βερολίνο για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, έπεσε το βάρος στον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης για να κάνει την απονομή του Σούπερ Καπ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Στον τελικό ο κυπελλούχος Ερασιτεχνών Νέστος Χρυσούπολης, που πριν ένα μήνα είχε νικήσει στον τελικό την Ραφήνα, νίκησε με 3-0 τον ΑΟ Τρίκαλα, κυπελλούχο Γ’ Εθνικής (που θεωρείται ερασιτεχνική κατηγορία ως γνωστόν). Έτσι στέφθηκε πανάξια υπεπρωταθλητής στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για την σεζόν 2014-2015.

Άλλωστε κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Καβάλας, πήρε την πρώτη θέση στα μπαράζ και μαζί την άνοδο, κέρδισε το κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας, πήρε μετά το Κύπελλο Ερασιτεχνών και πλέον κατέκτησε και το Σούπερ Καπ Ερασιτεχνικών Ομάδων!

Τι άλλο να κάνει; Και πώς μετά να μην θεωρούν στην Χρυσούπολη ότι ο Κομοτηναίος Γαβριηλίδης, που σε όσους τελικούς έχει βρεθεί έχει παραδώσει κούπα στον Νέστο, δεν τους φέρνει γούρι;