Την Κυριακή το πρώτο τουρνουά Ακαδημιών «Ευστάθιος Τοροσίδης» στον Πετεινό

Το πρώτο τουρνουά «Ευστάθιος Τοροσίδης» στην μνήμη του πατέρα του αρχηγού της Εθνικής μας Βασίλη, διοργανώνει την Κυριακή ο Άρης Πετεινού. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή 7Ακαδημιών που θα αγωνιστούν στις ηλικιακές κατηγορίες Κ8, Κ10 και Κ12 σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου που ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Άρη.

Στην ηλικιακή κατηγορία των Κ8 θα μετέχουν οι Βύρων Καβάλας, ΠΑΟΚ Δράμας, Σπάρτακος Κομοτηνής και η Ακαδημία του Άρη Πετεινού με δύο τμήματα. Στα Κ10 θα μετέχουν οι ΠΑΟΚ Δράμας, Σπάρτακος Κομοτηνής, Ερατεινό Καβάλας, Καβάλα 2004 και η Ακαδημία του Άρη Πετεινού με δύο τμήματα. Τέλος στα Κ12 θα μετέχουν οι Ακαδημίες των Άρη Πετεινού, Σπάρτακου Κομοτηνής, ΠΑΟΚ Δράμας, Ερατεινό Καβάλας, Καβάλα 2004 και Ατρόμητου Χρύσας.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν από τις 10 το πρωί στο γήπεδο του Άρη στον Πετεινό, ενώ με το πέρας των αγώνων θα μοιραστούν αναμνηστικά σε όλα τα παιδάκια που θα αγωνιστούν υπογεγραμμένα από τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας Βασίλη Τοροσίδη, που παρότι θα ήθελε πολύ να δώσει το παρών οι υποχρεώσεις με την Εθνική δεν του το επιτρέπουν.