Στην Αθήνα ο Τόρο, τιμήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς από Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Η μεγάλη οικογένεια της Εθνικής Ομάδας, σταθερά αλληλέγγυα σε κοινωνικές δράσεις, παραβρέθηκε σε εκδήλωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Η Πίστη» και του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα».

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Βασίλης Τοροσίδης, ως αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, που τιμήθηκε μάλιστα από την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρο του Συλλόγου «Ελπίδα» Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όπως και οι υπόλοιποι διεθνείς που παραβρέθηκαν.

Παρόντες στην σημαντική αυτή εκδήλωση ήταν ακόμα οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Καπίνο, Μανωλάς, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Ταχτσίδης, Κολοβός, Τασουλής,Φούντας, Μόρας, Σάμαρης, Κονέ και  Παπασταθόπουλος. Ακόμα, οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 Δέλλας, Λάκης, Μπασινάς, Νικοπολίδης, Γιαννακόπουλος, Τσάρτας, ο διευθυντής Ποδοσφαίρου Εθνικών Ομάδων Γιώργος Καραγκούνης, φυσικά ο Ομοσπονδιακός προπονητής Σέρχιο Μαρκαριών και οι συνεργάτες του Νίκος Κωστένογλου, Μαρσενάρο και Φάνης Κατεργιαννάκης.

Σε αυτή την εκστρατεία, που έχει ως σύνθημα «Γίνε Δότης Μυελού των  Οστών», ο στόχος είναι η αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών και η ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου «η Πίστη».