Με συμμετοχές Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας η φετινή Beach Volleyleague

Με την συμμετοχή και των ομάδων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του ΑΟ Ορεστιάδας θα διεξαχθεί η φετινή Beach Voleyleague, μια διοργάνωση που έχει θεσπιστεί από την ΕΣΑΠ για την προώθηση του αθλήματος και την νεκρή αγωνιστικά περίοδο του καλοκαιριού.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα δίδυμα που θα εκπροσωπήσουν τις δύο ομάδες του Έβρου, αφού μόλις στις αρχές της εβδομάδας έφυγαν τα σχετικά αιτήματα προς τις ομάδες, που μέσα στον χαμό των διοικητικών τους θεμάτων οφείλουν να απαντήσουν στο ερώτημα ποιοι παίκτες θα τους εκπροσωπήσουν σε αυτήν την διοργάνωση.

Πέρυσι τον Εθνικό εκπροσώπησε το δίδυμο Κώστα Δαλακούρα και Γρηγόρη Κοντοστάθη ενώ την Ορεστιάδα οι Δημήτρης Βλασακίδης και Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Πάντως, υπάρχει μεγάλη ελαστικότητα ως προς τις συμμετοχές, αφού σύμφωνα με πληροφορίες δεν απαιτείται απαραίτητα και οι δύο παίκτες να είναι εν ενεργεία αθλητές των ομάδων.

To αγωνιστικό πρόγραμμα της A΄ φασης θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις στο Καράβι του Σχοινιά το άλλο Σαββατοκύριακο (13-14/6/2015) και περιλαμβάνει το Σάββατο τουρνουά OPEN και Amateur Ανδρών και Γυναικών, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί τουρνουά OPEN και Amateur στη κατηγορία Μεικτού καθώς και το τουρνουά ανάδειξης Πρωταθλητή Ομάδων Βορρά & Νότου με Αθλητές που αντιπροσωπεύουν τις ομάδες της Volley League.

Οι τελικοί της Κυριακής θα μεταδοθούν σε ζωντανά απο τα κανάλια Novasports (18:00-20:00) και σύμφωνα με τον διαχωρισμό που έχει γίνει, στις ομάδες του Βορρά εκτός από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την Ορεστιάδα μετέχουν ακόμα οι ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής και ΓΣ Λαμία.

Οι ομάδες του Νότου είναι οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παναχαϊκή, ΑΟ Κηφισιάς, Παμβοχαϊκός και Φοίνικας Σύρου. Στο Καράβι του Σχοινιά θα πραγματοποιηθεί ουσιαστικά η πρώτη φάση με την ανάδειξη πρωταθλητή σε Βορρά και Νότο, ενώ το φάιναλ φορ και και γενικά η Β’ Φάση θα πραγματοποιηθεί στη Γλυφάδα 28-29 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι την περσινή χρονιά αγώνες είχαν φιλοξενηθεί και στην Αλεξανδρούπολη, φέτος όμως θα παραμείνουν εντός Αττικής…