ΕΠΣ Ξάνθης: Πρωταθλητές οι Προπαίδες των Ελπίδων ΠΑΟΚ Ξάνθης!

Την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα Προπαίδων της ΕΠΣ Ξάνθης πανηγύρισε η ομάδα των Ελπίδων ΠΑΟΚ Ξάνθης, μετά τη νίκη με 2-0 επι του Εθνικού Κιμμερίων στην τελευταία αγωνιστική.

Η Ακαδημία του Γιώργου Λάππα κατάφερε να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με δύο ήττες και από εκεί και πέρα μόνο με νίκες, στο πρωτάθλημα Προπαίδων(2003-2004), κατακτώντας πρωτάθλημα. Οι παίκτες των Γιώργου Λάππα και Αυγερινού Κατράνα άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, με πολλά από τα παιδιά να βρίσκονται ήδη στο στόχαστρο αρκετών ομάδων που ξεχώρισαν το ταλέντο των μικρών άσσων της Ακαδημίας των Ελπίδων ΠΑΟΚ Ξάνθης.

Το ρόστερ των πρωταθλητών του Προπαιδικού πρωταθλήματος αποτελείται από τους: Νικολίν Ντεμάι, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, Σιμάρ Χασάν Ογλού, Στράτος Αμανατίδης, Παντελής Παπαδόπουλος, Δημήτρης Βαφειάδης, Θέμης Κωνσταντινόπουλος, Χρήστος Καλογιάννης, Θεόφιλος Ξεμιτίδης, Σοφοκλής Ευγενίου, Χρήστος Κιουπτσής, Παναγιώτης Βουλγαρίδης, Εμρέ Γιουρούκ, Κώστας Βαλάνης, Χάρης Βαλάνης, Δανιήλ Μυλωνάς, Χαράλαμπος Αραμπατζής, Λάζαρος Βρανιάς, Αυταντίλ Γκαντελίδης, Ανδρέας Αβραμμίδης, Άρης Γκάτζογλου.