Η αφίσα για το φιλικό των ιστορικών ομάδων της Ορεστιάδας στη μνήμη Σαμαρά

Δημοσιοποιήθηκε η αφίσα για τον ιστορικό φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στην Ορεστιάδα, στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά. Το παλιό κλειστό της πόλης  θα βάλει τα καλά του και θα φιλοξενήσει σε έναν ξεχωριστό αγώνα τη γενιά της Ορεστιάδας του ’85 που θα αντιμετωπίζει την γενιά του ’90.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 6/6 στις 19.00 το βράδυ, την κλασική ώρα των εντός έδρας αγώνων της μεγάλης Ορεστιάδας. Η ιδέα ξεκίνησε από τον παλιό πασαδόρο και προπονητή του ΑΟΟ, Γιάννη Κυλίτση, ο οποίος σε συνεργασία με τον Νίκο Ντεβεντούδη, υλοποίησε τη σκέψη του για να γίνει κάτι ξεχωριστό για τον αδικοχαμένο Νίκο Σαμαρά στην πόλη που ανδρώθηκε και αναδείχθηκε.

Όπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS, από την ομάδα του ’85 που ανέβασε και καθιέρωσε για πρώτη φορά την ομάδα στην Α1 αναμένεται να συμμετάσχουν μεταξύ άλλων οι Χασλαμαΐδης, Πασαλίδης, Ντεβεντούδης, Κωνσταντινίδης, Μοσχοφίδης, Γκουτζίδης, Κυλίτσης, Σταματόπουλος, Χαραλαμπόιδης, Καλογιαννίδης, Κυριαζίδης, Σκαρλατίδης.
Στο ρόστερ τα γενιάς του ’90 μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται τα ονόματα των Παπάζογλου, Κεμανετζή, Γραμματικόπουλου, Ντινούδη, Βλασσακίδη Τ., Βλασσακίδη Δ., Πέτρογλου, Ντινούδη, Μητούση, Καλμαζίδη και του αειθαλή Θοδωρή Μποζίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ…

 width=