Συνεχίζει στα 41 ο Δημήτρης Γελαδάρης!

Αν και ανακοίνωσε την αποχώρησή του απ’ τη Δόξα Δράμας, ο «μαθουσάλας», Δημήτρης Γελαδάρης ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσει να παίζει κι άλλο ποδόσφαιρο!

Ο 41χρονος, ο οποίος παράλληλα με το ποδόσφαιρο πηγαίνει σε εσπερινό λύκειο για να πάρει το απολυτήριο του, ξεκίνησε την καριέρα του το 1993 από την ΑΕΠ Βέροιας, συνέχισε στον Εθνικό Πειραιώς, για να ακολουθήσει μια σπουδαία καριέρα με την φανέλα της Ξάνθης και στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα των Ατρόμητου, Εργοτέλη, Δόξα Δράμας, Βέροια, ξανά στην Δόξα Δράμας, στην Καβάλα και μέχρι τώρα πάλι στη Δόξα σε μια αν μη τι άλλο σπουδαία καριέρα!

Πλέον η «Μήτσος» στα 41 του χρόνια και παρότι αποφάσισε να αφήσει την Δόξα Δράμας, δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο και πλέον αναζητά τον επόμενο προορισμό του.

Χαρακτηριστικά για το τέλος του από την Δόξα Δράμας ο Γελαδάρης μίλησε στην mikriliga οπού τόνισε: «Πέρασα πέντε από τα ομορφότερα χρόνια μου στη Δόξα Δράμας. Αγωνίστηκα και στις τρεις κατηγορίες μαζί της και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που με αγκάλιασε από την πρώτη ημέρα. Δέθηκα με την ομάδα και τον κόσμο και είναι σίγουρο ότι πρέπει να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα, όπου ανήκει. Πρόθεση μου είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι και όπως τόνισα στους ανθρώπους της ομάδας θα είμαι δίπλα τους όταν και αν με χρειαστούν»,