Σφραγίστηκε έπειτα από καταγγελία γονέα με εντολή εισαγγελέα το προθερμαντήριο του “Φώτης Κοσμάς”!!!

Στην αποκάλυψη ότι με εντολή εισαγγελέα, έπειτα προφανώς από κάποια καταγγελία γονέα, σφραγίστηκε η κλειστή αίθουσα που χρησιμοποιούνταν ως προθερμαντήριο στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης “Φώτης Κοσμάς”, προχώρησε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ανάσα” Παύλος Μιχαηλίδης.

“Σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές, η κλειστή αίθουσα «Μπουλμπουτζή», όπως έχει μετονομαστεί, από μια καταγγελία κάποιου γονέα, ο εισαγγελέας έκανε έρευνα στον χώρο και αποφάσισε να σφραγιστεί“, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαηλίδης στην πρωινή εκπομπή του Δ. Κολιού στο Ράδιο Maximum.

“Στην λίστα με τα προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων, έρχεται να προστεθεί και αυτό στην ήδη επιβαρυμένη κατάσταση που επικρατεί”, σχολίασε ο δημοτικός σύμβουλος, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και προσωπικά ο δήμαρχος πρέπει να βρουν άμεσα λύση στο πρόβλημα.

Η φωτογραφία αρχείου είναι από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν με πρωτοβουλία του Εθνικού και τη συμμετοχή της Κίνησης Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης εθελοντές ανέλαβαν να βελτιώσουν (όσο γινόταν) την κατάσταση, καθώς το προπονητήριο ήδη από τότε βρισκόταν σε συνθήκες έντονης παραμέλησης στα επίπεδα της υγιεινής, ασφάλειας και καθαριότητας.