ΕΠΣ Θράκης: Διοικητικές εξελίξεις με… αιχμές για απουσίες στον Ορφέα Ξυλαγανής

Με “αιχμές” η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του Ορφέα Ξυλαγανής, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης που ορίστηκε την Πέμπτη 28 Μαΐου στις 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ξυλαγανής, αφού η προηγούμενη αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας. Μάλιστα η ανακοίνωση αναφέρεται στον… πληθυντικό!

Η ανακοίνωση του ΔΣ στον Ορφέα Ξυλαγανής, όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών “Ελευθερη Άποψη”, έχει ως εξής:

Στο κάλεσμα της ομάδας σας, του «ΟΡΦΕΑ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ», για διεξαγωγή συνέλευσης-ενημέρωσης, δεν πραγματοποιήθηκε η απαιτούμενη απαρτία. Οι απουσίες και η μη συμμετοχή στα κοινά δεν είναι ενθαρρυντικός παράγοντας για το επαπειλούμενο μέλλον. Η απουσία θεσμικών και αιρετών ελπίζουμε να μην ήταν εσκεμμένη.

Για τον παραπάνω λόγο η νέα ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης ορίζεται η Πέμπτη 28 Μαΐου στις 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ξυλαγανής.
Η φυσική παρουσία όλων κρίνεται ζωτική για το Σύλλογο, αφού η ομάδα πρέπει να διατηρήσει την θέση της και να μην χαθεί μετρώντας μόνο τις δάφνες της ένδοξης ιστορίας της.
Με τιμή
Το ΔΣ της ομάδας ΣΑΣ