Κατέβηκε η αφίσα της Skoda για τον τελικό από το Ρολόι Ξάνθης και μεταφέρθηκε στο… Δημαρχείο

Μετά από περίπου μια εβδομάδα παραμονής στο μεγάλο ρολόι – σύμβολο της πλατείας, αίσθηση προκάλεσε στους κατοίκους της Ξάνθης η απουσία εδώ και 48 ώρες του μεγάλου πανό που είχε αναρτηθεί ενόψει του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στο ρολόι της Ξάνθης (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).

Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η αφίσα με τον λιλιπούτειο φίλο της Ξάνθης που καλεί τον κόσμο στον τελικό δεν αφαιρέθηκε τελείως, απλά μεταφέρθηκε λίγο… παραδίπλα και συγκεκριμένα στην είσοδο του Δημαρχείου Ξάνθης.

Όπως μας γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, αυτό συνέβη μετά από κοινή απόφαση του Δήμου και της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για λόγους αισθητική, αλλά και γιατί ο Δήμος θέλει με την τοποθέτηση του πανό στην είσοδο του Δημαρχείου να δείξει και αυτός, πως πέρα από τα λεωφορεία που θα βάλει και ο ίδιος, στηρίζει με κάθε τρόπο την ομάδα της πόλης.

Το θέμα μάλιστα πέρασε και από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου, αποφασίζοντας πως αισθητικά θα ήταν πιο όμορφο και μεγαλοπρεπές στην είσοδο του Δημαρχείου.