Μπαράζ δημοσιευμάτων για τέλος της συνεργασίας Πανθρακικού-Ρόκα και φήμες για… Παντελίδη

Τα ίδια μέσα ενημέρωσης που μέχρι το βράδυ της Δευτέρας έκαναν λόγο για δεδομένη ανανέωση της συνεργασίας του Πανθρακικού με τον προπονητή του Μάνουελ Ρόκα, τα ίδια αυτά ΜΜΕ βγήκαν από το πρωί της Τρίτης και με ένα μπαράζ δημοσιευμάτων, προαναγγέλλουν διαζύγιο.

Την αρχή έκανε νωρίς το πρωί το gazzetta, που δύο 24ωρα πριν έγραφε μετά… βεβαιότητας ότι η ευχή του Ρόκα για παραμονή μάλλον θα υλοποιηθεί. “Ο Χοσέ Ρόκα αναχώρησε για την Ισπανία χωρίς να έχει υπάρξει κουβέντα με τον Πανθρακικό για το μέλλον του και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν”, έγραφε το νέο δημοσίευμα και αμέσως η είδηση άρχισε να αναπαράγεται από πλήθος άλλων αθλητικών ιστοσελίδων.

“Δύσκολα θα μείνει ο Ρόκα”, έγραψε λοιπόν το gazzetta. “Δυσκολεύει του Ρόκα”, αναφέρει το sport-fm. “Δύσκολα ο Ρόκα”, προσθέτει το pamesports. “Δύσκολη η παραμονή Ρόκα”, ανέφερε το sdna. Όπως βλέπετε, με πρωτοτυπία στους τίτλους και τα όσα αναγράφονται στα σχετικά κείμενα.

Το ThrakiSportS έχει επισημάνει τα αγκάθια για την συνέχεια της συνεργασίας Ρόκα – Πανθρακικού ήδη από το βράδυ του Σαββάτου, εξηγώντας μάλιστα ότι το ζήτημα έχει περάσει και αφορά αποκλειστικά την διοίκηση του Πανθρακικού, αφού από την πλευρά του ισπανού τεχνικού έχει φανεί και από τις δημόσιες δηλώσεις του και τις ιδιωτικές συζητήσεις του η πρόθεσή του να συνεχίσει.

Από εκεί και πέρα, στην πόλη της Κομοτηνής ακούγεται όλο και πιο έντονα το όνομα του Σάββα Παντελίδη, παλιού γνώριμου της ομάδας και αγαπημένου της εξέδρας. Η αλήθεια είναι ότι οι πρώτες αναφορές του ονόματος έγινε ενώ ακόμα ο Πανθρακικός έδινε μάχη για την παραμονή αλλά οι περισσότεροι προεξοφλούσαν τον υποβιβασμό στη Super League.

Από τότε άλλαξαν πολλά, αλλά το όνομα ανασύρθηκε μετά το μπαράζ των αθηναϊκών δημοσιευμάτων και ακούγεται πολύ έντονα πλέον – χωρίς να σημαίνει ότι και η υπόθεση Ρόκα έχει λήξει οριστικά. Άλλωστε φαίνεται ότι και μέσα στην διοίκηση του Πανθρακικού υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις και πρώτα πρέπει να καταλήξουν εκεί, ώστε να γίνουν μετά οι όποιες κινήσεις.

Στην φωτογραφία, αριστερά ο Ρόκα και δεξιά ο Παντελίδης, κατά την μονομαχία Πανθρακικού – Λεβαδειακού τον περασμένο Γενάρη στο ΔΑΚ Κομοτηνής…