Στην Ξάνθη για γυρίσματα ενόψει του τελικού ο Mr “Τροχός της Τύχης” Πέτρος Πολυχρονίδης

Στην Ξάνθη βρέθηκε το απόγευμα ένας από τους πιο γνωστούς θρακιώτες αθλητικογράφους: ο Πέτρος Πολυχρονίδης, που έκανε το… “μπαμ” και έγινε πασίγνωστος τους τελευταίους μήνες καθώς επελέγη να παρουσιάσει το remake του “Τροχού της Τύχης”.

Η επίσκεψη του Πέτρου Πολυχρονίδη στα πάτρια εδάφη (κατάγεται από τη Νέα Βύσσα) είχε να κάνει ασφαλώς με τον επικείμενο τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ξάνθη. Ο Πέτρος εκτός από το Star εργάζεται εδώ και χρόνια στον Ote TV που έχει τα δικαιώματα του τελικού και ετοίμασε αφιέρωμα για το πώς ζει η πόλη της Ξάνθης τον τελικό.

Ο Πετράν (όπως τον λένε οι φίλοι του) μίλησε με απλό κόσμο και γνωστούς φιλάθλους της πόλης και περιπλανήθηκε πέριξ της κεντρικής πλατείας, έχοντας συνήθως ως ντεκόρ στα πλάνα τα περίπτερα της ομάδας, από τα οποία πωλούνται εισιτήρια για τον τελικό.

Η σχέση του Πολυχρονίδη με την Skoda Ξάνθη είναι πολυετής. Για χρόνια υποστήριζε και μετέδιδε για αθηναϊκά ραδιόφωνα τους αγώνες της ομάδας της Θράκης, αλλά να που ήρθε η ώρα να την καλύψει σε θέματα παρακάμερας παραμονές της πρώτης συμμετοχής της σε τελικό. Συνήθως δε, φέρνει γούρι στις ομάδες με τις οποίες καταπιάνεται…