Έγιναν τα πρώτα τέσσερα Run Greece του 2015 και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για αυτό της Αλεξανδρούπολης

Με την πραγματοποίηση των πρώτων τεσσάρων φετινών Run Greece σε Λάρισα (29 Μαρτίου), Ηράκλειο (26 Απριλίου), Γιάννενα (10 Μαΐου) και Καστοριά (την περασμένη Κυριακή 17 Μαΐου) άρχισε η αντίστροφη μέτρηση και για το επόμενο Run Greece για το 2015, που θα είναι στις 27 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη.

Αυτή θα είναι η τρίτη χρονιά που διεξάγεται η επιτυχημένη σειρά αγώνων, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε έξι πόλεις της περιφέρειας σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά η δεύτερη που θα γίνει στάση στην Θράκη και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη. Στόχος στους έξι φετινούς σταθμούς (Λάρισα, Ηράλειο, Ιωάννινα, Καστοριά, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα) να πάρουν μέρος συνολικά περισσότεροι από 20.000 δρομείς όλων των ηλικιών, αριθμός που θα αποτελεί ρεκόρ.

«Πριν τρία χρόνια είχαμε δύο στόχους, να βγάλουμε στους δρόμους τους κατοίκους και να τους φέρουμε κοντά σε καλύτερο τρόπο ζωής και ο δεύτερος να δημιουργήσουμε μια γιορτή στο κέντρο των πόλεων όπου φιλοξενούνται οι αγώνες. Είμαστε ολοένα και πιο κοντά στους στόχους μας. Κάθε χρόνο τρέχουν ολοένα και περισσότεροι αθλητές και οι αγώνες αποτελούν καλό παράδειγμα για συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης με την ομοσπονδία», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος.