Βαριά καμπάνα στον Άρη Θεσσαλονίκης για τον αγώνα με τον Έβρο Σουφλίου

Ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης, για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον Έβρο Σουφλίου.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη από την απόφαση αυτή και ιδίως σε ένα αγώνα, όπου όπως  μεταφέρουν στο yellownews, οι άνθρωποι του Άρη, το παιχνίδι ήταν ήσυχο (3-0 το σκορ), η ομάδα του Έβρου Σουφλίου χειροκροτήθηκε για την κίνηση της να τιμήσει σε μνημείο του γηπέδου νεκρούς του Άρη και στο τέλος του αγώνα οι 22 παίχτες εφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλλε στους «κίτρινους» και ποινή 500 ευρώ, ενώ τον αγώνα χωρίς θεατές θα τον δώσει τη νέα σεζόν, μιας και την Κυριακή (15/5) ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, εκτός εάν γίνουν αγώνες μπαράζ ανάμεσα στους δεύτερους της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Κηρύσσει το σωματείο Άρης πειθαρχικά ελεγκτέο, χωρίς την επιβαρυντική περίσταση της υποτροπής και του επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Άρης-Έβρος Σουφλίου της 26/4/2015)».

Η απόφαση ωστόσο είναι εφέσιμη και ο Αρης θα ασκήσει άμεσα την έφεση ώστε να εξαλείψει την ποινή και να την μετατρέψει μόνο σε χρηματικό πρόστιμο.