LIVE τα μπαράζ για την Γ’ Εθνική: Άρης Αβάτου – Νέστος Χρυσούπολης και Δόξα Προσκυνητών – ΑΕ Διδυμοτείχου

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική Αρης Αβάτου – Νέστος Χρυσούπολης και Δόξα Προσκυνητών – ΑΕ Διδυμοτείχου. Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στο γήπεδο της Φελώνης, ο Δημήτρης Μπακιρτζής στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης, και μεταδίδουν…

Καλησπέρα! Πρεμιέρα σήμερα στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική με δυο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια για τον όμιλο που φιλοξενεί τις πρωταθλήτριες των ΕΠΣ των τριών νομών της Θράκης καθώς και της Καβάλας.

Ωρα 16:10  Στο γήπεδο της Φελώνης, που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα στην διαδικασία των μπαράζ αντί για τα Μάγγανα ο Άρης Αβάτου, η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ξάνθης θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Καβάλας Νέστο Χρυσούπολης.

Ωρα 16:15  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νέστος έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο παιχνίδι αυτό, καθώς μόλις την περασμένη Τετάρτη κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος επικρατώντας στον τελικό της Θύελλας Ραφήνας.

Ωρα 16:21  Στο Ενωσιακό Γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης η πρωταθλήτρια Ροδόπης Δόξα Προσκυνητών υποδέχεται την πρωταθλήτρια Έβρου Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου, στο άλλο παιχνίδι της πρεμιέρας.

Ωρα 16:24  Και οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν στις πέντε το απόγευμα και μέσα από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε άμεση ενημέρωση για την εξέλιξη και στα δύο παιχνίδια.

Ωρα 16:30 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες απο το παιχνίδι που διεξάγεται στην Φελώνη της Ξάνθης. Για τον Άρη Αβάτου ο Χρήστος Σαμαράς επέλεξε τους: Χατζηγεωργίου, Βασιλειάδης Γ., Καρασερίδη, Κοντομιχάλη, Μπαϊρακταρίδη, Σουκρήογλου Σουκρή, Σαρηγιαννίδη, Παρσαντανιάν, Κυριαζίδης, Λαζαρίδη και Χριστοφορίδη.

Ωρα 16:32 Ο Νίκος Καραμπετάκης για τον Νέστο επέλεξε τους: Καραβελίδης, Στέρεφ, Μπουλγκούρα, Σιαματά, Παυλακάκη, Παπαδάτο, Χασάνογλου, Γκατσολάρι, Μαχαιρούδη, Κούτεφ, Τσέκος

Ωρα 16:35 Διαιτητής της αναμέτρησης στην Ξάνθη είναι o Δημήτρης Μαλούτας με βοηθούς τους Στέφανο Παρασίου και Πέτρο Πατρά απο την Ημαθία.

Ωρα 16:38  Στο παιχνίδι της Κομοτηνής διαιτητής είναι ο Άγγελος Αγγελάκης(Μακεδονίας) με βοηθούς τους Δημήτρη Νατσιόπουλο(Μακεδονίας) και Κωνσταντίνο Νικολαΐδη(Μακεδονίας). Πάμε να δούμε και τις εκεί συνθέσεις.

Ωρα 16:41 Για την Δόξα Προσκηνυτών ξεκινούν οι Παπαδόπουλους, Αλεξάνδρου, Ραμαδάνης, Σουπιάδης, Ζάνταλης, Τρίχας, Τσούνης, Βάσκος, Σταύρου, Μπράτζι και Γιαννακίδης

Ωρα 16:44  Για την ΑΕ Διδυμοτείχου η αρχική ενδεκάδα έχει ως εξής: Δουλούδης, Τσίτσκαρης, Παπούδης, Τερζούδης, Τζανετάκος, Μεμούρης, Θεμελάκης, Γκατσιούδης, Γκαιδατζής, Γιαννακόπουλος, Ιντσές.

Ωρα 16:50  Δέκα λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων ζήτημα να έχει 50 άτομα στο Ενωσιακό Γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης. Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι του νομού Ροδόπης, άλλωστε, ζουν και αναπνέουν για το μεγάλο παιχνίδι Πανθρακικού – Ξάνθης, σε δύο ώρες, που θα κρίνει την τύχη της μεγάλης ομάδας της πόλης.

Ώρα 17:02 Έναρξη του αγώνα στην Φελώνη.

Ωρα 17:04 Ξεκινά η αναμέτρηση και στην Κομοτηνή

Ωρα 17:04 Πρώτη καλή στιγμή στην Φελώνη για τον Νέστο, με τον Μπουλγκούρα να κάνει την σέντρα ο Μαχαιρούδης να πιάνει την κεφαλιά η μπάλα μόλις άουτ.

Ωρα 17:12  Γεμάτες οι εξέδρες στην Φελώνη, ενώ και αρκετός είναι ο κόσμος απο την Χρυσούπολης. Παρών και αρκετά μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ Ξάνθης, όπως και ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Πανίδης.

Ωρα 17:14 Χωρίς κάτι ιδιαίτερο το πρώτο δεκάλεπτο και στην Κομοτηνή, αν εξαιρέσει κανείς ότι πύκνωσε ο κόσμος. Περίπου 300 άτομα στο Ενωσιακό της ΕΠΣ, από αυτούς οι 100 περίπου είναι οπαδοί των φιλοξενουμένων που ήρθαν από τον Έβρο

Ωρα 17:15 Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι της Φελώνης, για τον αμυντικό του Νέστου Άγγελο Παυλακάκη για σκληρό μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου.

Ωρα 17:19 Ισοφαρίζει τις κίτρινες η ομάδα του Αβάτου, με τον Μαλούτα να “κιτρινίζει” τον Κυραιζίδη.

Ωρα 17:21 Στην Κομοτηνή, ευκαιρία για την Δόξα Προσκυνητών. Στο 13’ ,μπαλιά του Σταύρου στον κενό χώρο για τον Γιαννακίδη, αυτός βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα, έκανε το σουτ αλλά έδιωξε με τα χέρια ο Δουλούδης.

Ωρα 17:29 Γκολ για την Δόξα Προσκυνητών. Σκόρερ ο Βάσκος στο 24ο λεπτό.  Λάθος Τζανετάκου μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, το εκμεταλλεύθηκε ο Βάσκος, πρώτος σκόρερ της Α1 ΕΠΣ Θράκης, ο οποίος έκοψε, πήρε την μπάλα, προχώρησε μόνος του, πλάσαρε και άνοιξε το σκορ. Δόξα Προσκυνητών – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-0

 Ωρα 17:32 Νέα καλή στιγμή για τον Νέστο, ξανά με τον Μαχαιρούδη. Σέντρα απο τα δεξιά απο τον Στέρεφ ο Μαχαιρούδης προσπάθησε με κεφαλιά ψαράκι να ανοίξει το σκορ όμως ο Χατζηγεωργίου κρατά ανέπαφη την εστία του,

Ωρα 17:35 Στην Κομοτηνή ευκαιρία για τους Προσκυνητές να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ο Γιαννακίδης από πλάγια βρέθηκε μόνος αλλά έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας το σουτ που έγινε.

Ωρα 17:38 Στην Κομοτηνή, πρώτη καλή ευκαιρία για την ΑΕ Διδυμοτείχου. Ο Θέμελης πιάνει το σουτ, άουτ.

Ωρα 17:39 Γκολ για τον Νέστο Χρυσούπολης. Σκόρερ ο Αντώνης Μαχαιρούδης στο 37ο λεπτό. Σέντρα του Στέρεφ απο τα δεξιά ο Μαχαιρούδης πιάνει την κεφαλιά στέλνοντάς την στην δεξιά γωνία του Χατζηγεωργίου ανοίγωντας το σκορ. Άρης Αβάτου – Νέστος Χρυσούπολης  0-1

Ωρα 17:46 Γκολ για την ΑΕ Διδυμοτείχου. Σκόρερ ο Ιντζές με κοντινό πλασέ στο 40ο λεπτό. Πήρε από πλάγια την μπάλα, έδωσε στον Γιαννακόπουλο που προχώρησε, έβγαλε την σέντρα και στο μεταξύ ο Ιντζές που είχε προωθηθεί πήρε την μπάλα και με πλασέ έγραψε το Δόξα Προσκυνητών – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-1.

Ωρα 17:47 Αναγκαστική αλλαγή για τον Άρη Αβάτου. Ο Παναγιώτης Γιαννακούδης περνά στην θέση του Μπάμπη Κυριαζίδη που αποχώρησε τραυματίας.

Ωρα 17:48 Τέλος πρώτου μέρους στην Φελώνη. Άρης Αβάτου – Νέστος Χρυσούπολης  0-1

Ωρα 17:51 Τέλος πρώτου μέρους και στην Κομοτηνή. Δόξα Προσκυνητών – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-1

Ωρα 18:04 Έναρξη του δεύτερου μέρους στην Ξάνθη.

Ωρα 18:10 Κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Αβάτου Μπϊρακταρίδη για μαρκάρισμα στον Χασάνογλου.

Ωρα 18:10 Ξεκινά μόλις τώρα το δεύτερο μέρος στην Κομοτηνή.

Ωρα18:13 Νέα κάρτα στο παιχνίδι αυτή την φορά για τον Τσέκο του Νέστου.

Ωρα 18:17 Δεύτερη αλλαγή για τον Άρη, με τον Γιώργο(Τζότζο) Βασιλειάδη να περνά στην θέση του Κοντομιχάλη.

Ωρα 18:20 Πρώτη αλλαγή για τον Νέστο με τον Δεσύλλα να περνά στην θέση του Τσέκου.

Ωρα 18:25 Στην Κομοτηνή συμπληρώθηκε ένα τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς κάτι αξιόλογο. Παραμένει ισόπαλο το αποτέλεσμα

Ωρα 18:25 Πέμπτη κάρτα στο παιχνίδι της Φελώνης, με τον Βασιλειάδη λίγα λεπτά μετά την είσοδο του να βλέπει την κίτρινη του Μαλούτα.

Ωρα 18:27 Ισοφαρίζει τις κάρτες εκ νέου ο διαιτητής, που παρατηρεί με κίτρινη τον Χασάνογλου του Νέστου.

Ωρα 18:28 Δεύτερη αλλαγή για τον Νέστο με τον Ζγκούρη να περνά στην θέση του σκόρερ του αγώνα Μαχαιρούδη.

Ωρα 18:30 Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Άρης Αβάτου, ο Μπάμπης Βασιλειάδης περνά στην θέση του Καρασερίδη, που αποχώρησε τραυματίας.

Ωρα 18:38 Φάουλ σε καλό σημείο για τον Άρη. Με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως το μαρκάρισμα πάνω στον Χριστοφορίδη έγινε εντός περιοχής και όχι εκτός όπως υπέδειξε ο Μαλούτας.

Ωρα 18:40 Στην Κομοτηνή, λιγότερο από ένα τέταρτο πριν το τέλος πλέον, παραμένουν Προσκυνητές και Διδυμότειχο ισόπαλοι 1-1.

Ωρα 18:43 Ολοκληρώνει τις αλλαγές του και ο Νέστος με τον Γαμβρελή να περνά στην θέση του Μπουλγκούρα.

Ωρα 18:49 Γκολ για τον Νέστο Χρυσούπολης. Σκόρερ ο Δεσύλλας στο 87ο λεπτό. Καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Τάσο Δεσύλλα που είδε το χτύπημα του να βρίσκει αρχικά στο δεξί δοκάρι του Αβάτου και εν συνεχεία να καταλήγει στα δίχτυα της Ξανθιώτικης ομάδας. Άρης Αβάτου – Νέστος Χρυσούπολης 0-2

Ωρα 18:52 Τέλος του αγώνα στην Φελώνη, με το δεξί ξεκινά ο Νέστος Χρυσούπολης. Τελικό αποτέλεσμα: Άρης Αβάτου – Νέστος Χρυσούπολης 0-2

Ωρα 18:56  Τέλος του αγώνα και στην Κομοτηνή. Μοιράζονται τους βαθμούς η Δόξα Προσκυνητών και η ΑΕ Διδυμοτείχου στην πρεμιέρα των μπαράζ. Τελικό αποτέλεσμα: Δόξα Προσκυνητών – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-1

Ωρα 19:01  Κατά συνέπεια μετά την πρώτη αγωνιστική, ο Νέστος έχει τρεις βαθμούς, από έναν η ΑΕΔ και οι Προσκυνητές και χωρίς βαθμό είναι ο Άρης Αβάτου

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας για αυτήν την μετάδοση. Σε λίγο αναλυτικά ρεπορτάζ, δηλώσεις και φωτορεπορτάζ από τα δύο γήπεδα…