LIVE η Γ’ Εθνική: Ορφέας Ελευθερούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η μάχη της κορυφής

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στην αναμέτρηση Ορφέας Ελευθερούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αλλά και των υπολοίπων σημαντικών αγώνων για την 29η και προτελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα. Μια αγωνιστική και σήμερα για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και η αγωνία για την έκβαση του πρώτου ομίλου κορυφώνεται.

Ωρα 16:25  Ο Εθνικός δίνει δύσκολο παιχνίδι στην Ελευθερούπολη της Καβάλας απέναντι στον αδιάφορο και υποβιβασμένο τοπικό Ορφέα, και με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Ωρα 16:29  Αντιθέτως, ο Έβρος Σουφλίου δεν θα ταξιδέψει στην Καστοριά,  αφού πήρε ανευ αγώνος  το τρίποντο με την ιστορική ομάδα που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και έτσι εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή του. Ουσιαστικά έχει ρεπό.

Ωρα 16:32 Όλα τα μάτια βέβαια είναι στραμμένα και στην κορυφή και συγκεκριμένα στο Κιλκίς, όπου ο πρωτοπόρος Πανσερραϊκός του κομοτηναίου προπονητή Κώστα Βασιλακάκη, δίνει κρίσιμο αγώνα με τον δυνατό αλλα αδιάφορο Εθνικό Αγιονερίου και με ενδεχόμενη νίκη αγκαλιάζει την πρώτη θέση και την άνοδο.

Ωρα 16:34 Επίσης, την ίδια ώρα και στο “Κλεάνθης Βικελίδης” έχουμε μεγάλο παιχνίδι όπου ο δεύτερος Άρης υποδέχεται την τρίτη αλλα απογοητευμένη Καβάλα μετά την εντός έδρας ήττα από τις Σέρρες, με τους “κιτρινόμαυρους” να περιμένουν στραβοπάτημα του Πανσερραϊκού στο Κιλκίς και δική τους νίκη ώστε να περάσουν ξανά στην κορυφή.

Ωρα 16:39 Στην Ελευθερούπολη απέναντι στον τοπικό Ορφέα, ο Εθνικός χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς για να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας των τεσσάρων βαθμών (πλεονεκτεί και σε ισοβαθμία) από τον Άρη Ακροποτάμου που υποδέχεται στον γειτονικό Ακροπόταμο τα αδύναμα Γιαννιτσά. Το παιχνίδι στην Ελευθερούπολη μπορεί να κρύβει και περισσότερες δυσκολίες από το αναμενόμενο λόγω ότι ο Ορφέας μπορεί να “παίξει” για τον γειτονικό Ακροπόταμο και να βοηθήσει την ομάδα της Καβάλας στην δική της προσπάθεια παραμονής.

Ωρα 16:44 Αναλυτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής: Άρης-Καβάλα, Ορφέας Ελευθερούπολης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Καμπανιακός-Θύελλα Φιλώτα, Εθνικός Αγιονερίου-Πανσερραϊκός, Ηρακλής Αμπελοκήπων-Απόλλων Αρναίας, Δόξα Δράμας-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Άρης Ακροποτάμου-Αναγέννηση Γιαννιτσών και Καστοριά-Έβρος Σουφλίου 0-3 α.α.

Ωρα 16:47 Η βαθμολογία δυο στροφές πριν από το τέλος έχει: Πανσερραϊκός 68, Άρης 67, Καβάλα 64, Δόξα Δράμας 52, Καμπανιακός 43, Εθνικός Νέου Αγιονερίου 39, Ηρακλής Αμπελοκήπων 38, Θύελλα Φιλώτα 37, Έβρος Σουφλίου 37 (υπολογίζεται ο αγώνας με την Καστοριά), Εθνικός Αλεξανδρούπολης 34, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 34 και στη ζώνη υποβιβασμού οι Άρης Ακροποτάμου 30, Απόλλων Αρναίας 26, Ορφέας Ελευθερούπολης 21, Αναγέννηση Γιαννιτσών 20, Καστοριά (αποχώρησε)

Ωρα 16:51 Διαιτητής του αγώνα στην Ελευθερούπολη θυμίζουμε πως είναι ο Παρχαρίδηςμε βοηθούς τους Χασιώτη και Τσακίρη – από τη Δράμα.

Ωρα 17:02 Έναρξη στην Ελευθερούπολη αλλά και στα περισσότερα γήπεδα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να έχουμε ενδεκάδες.

Ωρα 17:04 Στο Κιλκίς το Αγιονέρι μπήκε δυνατά και πιέζει τις Σέρρες . Το πρώτο γκολ νωρίς, στο  Ηρακλής Αμπελοκήπων-Απόλλων Αρναίας 1-0

Ωρα 17:07 Στη Θεσσαλονίκη με καθυστέρηση πέντε λεπτών ξεκίνησε ο αγώνας Αρη και Καβάλας με τον Πόι να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο λεπτό.

Ωρα 17:12 Στην Ελευθερούπολη δεν υπάρχει σκορ στο 10′ είναι στο 0-0 με τον Θεοδωράκη να μην καταφέρνει με σουτ από πλεονεκτική θέση να σκοράρει για τους εβρίτες.

Ωρα 17:19 Αρκετά γκολ μαζεμένα, πριν την συμπλήρωση 20λεπτου: Ηρακλής Αμπελοκήπων-Απόλλων Αρναίας 2-0 και Δόξα Δράμας-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-1

Ωρα 17:21 Στην Ελευθερούπολη δεν υπάρχει κορ στο 18′. Παραμένει το 0-0 με τον Θεοδωράκη να διαμαρτύρεται για πέναλτι στον Παρχαρίδη στο 13′ του αγώνα.

Ωρα 17:27 Στο Κιλκίς στο 27′ παραμένει το 0-0 ανάμεσα σε Αγιονέρι και τον κακό μέχρι στιγμής Πανσερραϊκό.

Ωρα 17:30 Στην Ελευθερούπολη έχουμε φτάσει στο 28′ και οι δυο ομάδες παραμένουν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Ωρα 17:33 Στη Θεσσαλονίκη έχουμε ξαφνική βροχόπτωση με τον Αρη να πιέζει τη Καβάλα χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες και το 0-0 παραμένει.

Ωρα 17:39 Στην Ελευθερούπολη παραμένουμε στο 0-0. Λιγα χιλιομέτρα διπλα Ακροπόταμος και Γιαννιτσά βρίσκονται στο 0-0.

Ωρα 17:47 Στο Κιλκίς έχουμε ημίχρονο παραμένει το 0-0 ανάμεσα σε Αγιονέρι και τον κακό Πανσερραϊκό, αλλα ευτυχώς για αυτόν και ο Άρης ακόμα δεν έχει ανοίξει το σκορ.

Ωρα 17:52 Στη Θεσσαλονίκη έχουμε ημίχρονο με τον Άρη και τον Νλντουλού να χάνει απίστευτες ευκαιρίες.

Ωρα 17:53 Στην Ελευθερούπολη στις καθυστερήσεις επίσης έχουμε  0-0 με τον Εθνικό να χάνει μεγάλες ευκαιρίες από εκτελέσεις κόρνερ αλλα να μην καταφέρνουν οι επιθετικοί της ομάδας να διασπάσουν την πολυπρόσωπη αμυνα του Ορφέα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ορφέας Ελευθερούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-0

Ωρα 18:00 Αναλυτικά τα αποτελέσματα του πρώτου ημιχρόνου της 29ης αγωνιστικής: Άρης-Καβάλα 0-0, Ορφέας Ελευθερούπολης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-0, Καμπανιακός-Θύελλα Φιλώτα 0-0, Εθνικός Αγιονερίου-Πανσερραϊκός 0-0, Ηρακλής Αμπελοκήπων-Απόλλων Αρναίας 2-0, Δόξα Δράμας-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-1, Άρης Ακροποτάμου-Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-0

Ωρα 18:07 Έναρξη στην Ελευθερούπολη και στα περισσότερα από τα υπόλοιπα υπόλοιπα γήπεδα

Ωρα 18:10 Γκολ με την έναρξη του β’ ημιχρόνου Καμπανιακός-Θύελλα Φιλώτα 1-0 και Δόξα Δράμας-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 1-1, Καλο για τον Εθνικό η ισοφάριση της Δόξας.

Ωρα 18:15 Στο Κιλκίς παραμένει το 0-0 στο 60′ με τις Σέρρες να μην μπορούν να απειλήσουν τους γηπεδούχους του Αγιονερίου. Αλλά 0-0 είναι και ο Άρης με την Καβάλα.

Ωρα 18:17 Στην Ελευθερούπολη ο Εθνικός χάνει νέα ευκαιρία στο 52′ με σουτ του Τορομανίδη να καθαρίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Ωρα 18:20 Στη Θεσσαλονίκη παραμένει το 0-0 με τον Άρη να έχει και δοκάρι και την Καβάλα να συνεχίζει με δέκα παίχτες. Σε αδιάφορο αγώνα Ηρακλής Αμπελοκήπων-Απόλλων Αρναίας 3-0.

Ωρα 18:23 Στο Κιλκίς στην πρώτη του μεγάλη ευκαιρία ο Πανσερραϊκός ανοίγει στο 65′ το σκορ με τον Μουτεσίδη που κάνει το 0-1 σε έξαλλους πανηγυρισμούς

Ωρα 18:24 Στην Ελευθερούπολη ο Εθνικός χάνει νέα ευκαιρία στο 59′ με κεφαλιά του Γκαιδατζή. Παραμένει το 0-0.

Ωρα 18:31 Τα μεχρι στιγμής αποτελέσματα: Άρης-Καβάλα 0-0, Ορφέας Ελευθερούπολης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-0, Καμπανιακός-Θύελλα Φιλώτα 1-0, Εθνικός Αγιονερίου-Πανσερραϊκός 0-1, Ηρακλής Αμπελοκήπων-Απόλλων Αρναίας 3-0, Δόξα Δράμας-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 1-1, Άρης Ακροποτάμου-Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-0

Ωρα 18:38 Στη Θεσσαλονίκη δεν αλλάζει τίποτα παραμένει το 0-0 με τον Άρη να μην μπορεί να ανοίξει το σκορ

Ωρα 18:40 Στο Κιλκίς στο 84′ ο Πανσερραϊκός κρατά το 0-1 και την άνοδο, αν δεν αλλάξει και κάτι στο Χαριλάου.

Ωρα 18:43 Στην Ελευθερούπολη παραμενει το 0-0 στο 75′ με τον Παρχαρίδη να ακυρώνει γκολ του Εθνικού και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται.

Ωρα 18:46 Γκοοοοοοοοοολ για τον Εθνικό στην Ελευθερούπολη! Με τον Καραπατσιά σκόρερ, διαμορφώνεται το 0-1 στο 78′. Είναι ένα γκολ παραμονής. Ορφέας Ελευθερούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-1.

Ωρα 18:54 Στο Κιλκίς ο Πανσερραϊκός παίρνει τη νίκη με 0-1 που κατά 99% θα του δώσει την άνοδο. Τελικό αποτέλεσμα: Εθνικός Αγιονερίου – Πανσερραϊκός 0-1

Ωρα 18:55 Λίγο πριν το τέλος Δόξα Δράμας-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 1-2

Ωρα 18:59 Γκολ στη Θεσσαλονίκη με τον Κωνσταντινίδη για τον Άρη που κάνει το 1-0 με την Καβάλα καιτον αφήνει ζωντανό μια αγωνιστική πριν το τέλος.

Ωρα 19:01 Λήξη στη Θεσσαλονίκη με τον Αρη να κερδίζει και να συνεχίζει να καταδιώκει τον Πανσερραίκό.

Ωρα 19:03 Λήξη του αγώνα στην Ελευθερούπολη! Μεγάλη νίκη παραμονής για τον Εθνικό που και του χρόνου θα συνεχίσει όπως και το Σουφλί στη Γ’ Εθνική. Τελικό αποτέλεσμα: Ορφέας Ελευθερούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-1.