LIVE η Γ’ Εθνική: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης και Έβρος Σουφλίου – Καβάλα

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στις αναμετρήσεις Έβρος Σουφλίου – Καβάλα και Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Θεσσαλονίκης για την 28η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Ζαχαρίας Μπαλτζής βρίσκεται στο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης, ο Νίκος Γκουντλης στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” του Σουφλίου και μεταδίδουν…

 

Καλησπέρα. Όλα τα μάτια στην Γ’ Εθνική είναι σήμερα στραμμένα στον Έβρο, καθώς τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος εκεί δοκιμάζονται οι δύο από τους τρεις πρωτοπόρους της βαθμολογίας, με τον πρώτο Πανσερραϊκό να έχει πάρει το εύκολο τρίποντο στα χαρτιά από την Καστοριά και να περιμένει τυχόν στραβοπάτημα των διωκτών του.

Ωρα 16:15  Στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός που χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς για να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας  των πέντε βαθμών από τον Ακροπόταμο, φιλοξενεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας αυτή την περίοδο, τον Άρη Θεσσαλονίκης,  που από τη δεύτερη θέση ταξίδεψε στον Έβρο με στόχο την νίκη, διότι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα του στερήσει την πρώτη θέση που βρίσκεται ο Πανσερραϊκός του Κώστα Βασιλακάκη, που αυτή την αγωνιστική θα πάρει ανευ αγώνα τρίποντο με τη Καστοριά.

Ωρα 16:19  Στο Σουφλί ο Έβρος έχοντας ουσιαστικά 37 βαθμούς (υπολογίζεται και αυτός με την Καστοριά την επόμενη αγωνιστική που θα πάρει στα χαρτιά) μάλλον έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή, αλλά με νίκη ή έστω και ισοπαλία θα το καταφέρει και μαθηματικά. Φιλοξενείς όμως την απογοητευμένη Καβάλα, μετά την εντός έδρα ήττα της από τον Πανσερραϊκό, η οποία όμως θέλει να διατηρηθεί σε τροχιά ανόδου δεδομένου και του ματς με τον Άρη.

Ωρα 16:23  Αναλυτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής: Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Άρης, Έβρος Σουφλίου-Καβάλα, Θύελλα Φιλώτα-Ορφέας Ελευθερούπολης, Απόλλων Αρναίας-Καμπανιακός, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Εθνικός Αγιονερίου, Αναγέννηση Γιαννιτσών-Ηρακλής Αμπελοκήπων, Άρης Ακροποτάμου-Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός – Καστοριά 3-0 α.α.

Ωρα 16:28  Αρκετός κόσμος στην Αλεξανδρούπολη, όλα δείχνουν ότι το γήπεδο θα γεμίσει. Όλα ήρεμα περίπου τρία τέταρτα πριν την έναρξη, έφτασαν μάλιστα πριν λίγο και δυο πούλμαν με οπαδούς του Άρη από την Θεσσαλονίκη.

Ωρα 16:32  Μόλις πήραμε συνθέσεις στο Φώτης Κοσμάς, πάμε να τις δούμε. Ο Εθνικός ξεκινά με του Σιριτούδη, Θάνος, Κατρανίτσα, Δούπα, Μπαρμπαγιάννη, Κοσκολό, Αμπραχαμιάν, Κοιλιάρη, Σιμιτσάκη, Θεοδωράκη, Μαμούτ Σεϊδάν.

Ωρα 16:34  Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιώλης, Γκόλιας, Καλογέρης, Πόι, Ελνουντούλου, Καπνίδης, Τσουνάς, Σανιάς είναι οι έντεκα με τους οποίους ξεκινά την αναμέτρηση στην Αλεξανδρούπολη ο Καλαϊτζίδης για τον Άρη.

Ωρα 16:37  Φυσικά και πρόσωπο του αγώνα ο Γιάννης Φυσέκης, ο άνθρωπος που κατέβασε τα ρολά στο Χαριλάου ως τερματοφύλακας του Εθνικού, πήρε στην συνέχεια μεταγραφή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και αποδεικνύεται ότι εκείνοι οι δύο πόντοι που της στέρησε ίσως αποδειχθούν οι κρίσιμοι που θα της στερήσουν την άνοδο.

Ωρα 16:40  Επειδή είναι λογικό να προκληθούν απορίες, ο αρχηγός του Εθνικού Μιχάλης Φλώρος δεν μετέχει καν στην αποστολή του Εθνικού καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του σε αυτό το ματς με τον Άρη.

Ωρα 16:47  Εχουμε ενδεκάδες και από το Σουφλί.  Η ενδεκάδα που κατεβάζει ο Βασίλης Τσιομλεκίδης: Μπινόπουλος, Λαμπρινάκης, Παναγιώτου, Λίτσος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Μεμέτ, Εφραιμίδης, Αβουγιάν, Μάτεφ, Τοπούζης

Ωρα 16:50 Αθανασίου, Σταματόπουλος, Βιτλής, Μπάτζιος, Ιορδανίδης, Μκρτσιάν, Παππάς, Πααδόπουλος Α, Μπρατσιάνι, Διαμαντίδης, Γαβριηλίδης.

Ωρα 16:55 Λίγο απέμεινε για να ξεκινήσουν τα ματς, τρεις στροφές πριν το τέλος. Σε λίγο θα έχουμε την επίσημη είσοδο των ομάδων στα γήπεδα.

Ωρα 16:59  Μόλις είδαμε στις εξέδρες του “Δημήτρης Μπακιρτζής” στο Σουφλί και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης Μάνο Γαβριηλίδη

Ωρα 17:02  Ξεκίνησε το ματς στο Σουφλί, όχι ακόμα και στην Αλεξανδρούπολη.

Ωρα 17:05  Μόλις ξεκίνησε ο αγώνας και στο “Φώτης Κοσμάς” με τον Άρη στην σέντρα. Με πεντάλεπτη καθυστέρηση η έναρξη του ματς.

Ωρα 17:10  Διακοπή διάρκειας περίπου πέντε λεπτών στο Σουφλί, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά ο Χάρης Παππάς μετά από μαρκάρισμα του Παναγιώτου. Όλα δείχνουν ότι θα αντικατασταθεί.

Ωρα 17:13 Γκολ στο Σουφλί για την Καβάλα. Σκόρερ ο Κρυστάλλης, που ήταν η χρυσή αναγκαστική αλλαγή της Καβάλας. Κλήθηκε να πάρει την θέση του τραυματία Παππά και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, σε αντεπίθεση της Καβάλας ένα λεπτό μετά την είσοδό του, στο 9ο λεπτό, σούταρε από την κλειστή γωνία δεξιά και άνοιξε το σκορ. Εβρος Σουφλίου – Καβάλα 0-1.

Ωρα 17:20  Συμπληρώθηκε ένα τέταρτο στο Φώτης Κοσμάς χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής. Ελαφρά πρωτοβουλία ο Άρης αλλά καμία φάση μπροστά στις δύο εστίες.

Ωρα 17:21  Πρώτη φάση στο ματς της Αλεξανδρούπολης για τον Άρη. Φάουλ εκτελεί ο Σουνάς, κεφαλιά ο Καπνπίδης, πάνω από τα δοκάρια του Εθνικού η μπάλα.

Ωρα 17:25  Στον Ακροπόταμο, σε παιχνίδι που ενδιαφέρει και τις δυο θρακιώτικες ομάδες, ο τοπικός Άρης ανοίγει το σκορ απέναντι στην Δόξα Δράμας και μειώνεται αυτή τη στιγμή η διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού για Σουφλί και Εθνικό. Κακή εξέλιξη για τις ομάδες μας, αν παραμείνει αυτό το αποτέλεσμα – αν και τα πάντα εξαρτώνται από το τι θα κάνουν αυτές, αφού έχουν το πάνω χέρι.

Ωρα 17:29  Στο Σουφλί έχουμε και άλλες υψηλές παρουσίες, αφού ο αγώνας διεξάγεται και παρόντος του δημάρχου της πόλης Ευάγγελου Πουλιλιού.

Ωρα 17:35  Ασχημα μαντάτα για τις θρακιώτικες ομάδες και από το Κοκκινόχωμα, ομάδα που βρίσκεται επίσης κάτω από Εθνικό και Έβρο. Το Βυζάντιο προηγείται με 2-0 του Εθνικού Ν. Αγιονερίου.

Ωρα 17:45  Γκολ για τον Αρη στην Αλεξανδρούπολη. Σκόρερ στο 39ο λεπτό ο Ενλουντούλου που πλασάρει εύστοχα τον Συριτούδη μετά από κεφαλιά πάσα του Καπνίδη και διαμορφώνει το Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αρης Θεσσαλονίκης 0-1.

Ωρα 17:53  Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο Σουφλί. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Εβρος Σουφλίου – Καβάλα 0-1

Ωρα 17:54  Τέλος πρώτου ημιχρόνου και στην Αλεξανδρούπολη. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αρης Θεσσαλονίκης 0-1

Ωρα 17:57  Σημαντική εξέλιξη στον Ακροπόταμο, όπου η Δόξα Δράμας ισοφαρίζει την τοπική ομάδα, η οποία δίνει μάχη για να φτάσει τις Εβρίτικες και να σωθεί στην κατηγορία.

Ωρα 18:08  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο Σουφλί με μια αλλαγή για την Καβάλα, βγαίνει ο Α. Παπαδόπουλος και μπαίνει ο Παντελίδης.

Ωρα 18:10  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στην Αλεξανδρούπολη. Σιγά σιγά ξεκινούν και όλα τα άλλα παιχνίδια του ομίλου.

Ωρα 18:22  Αλλαγή για τον Έβρο Σουφλίου. Στο 59′ βγαίνει ο  Εφραιμίδης και μπαίνει ο Γαβανάς

Ωρα 18:25  Εχει γίνει αρκετά σκληρό το παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη, δυνατές μονομαχίες και αντεηκλήσεις, αλλά θέαμα μηδέν

Ωρα 18:29   Γκολ στο Σουφλί για την Καβάλα. Και πάλι από την αλλαγή, που αποδεικνύεται χρυσή. Στο 66′ σουτ εκτός περιοχής από τον Παντελίδη υπό πίεση και διαμορφώνεται έτσι το Εβρος Σουφλίου – Καβάλα 0-2.

Ωρα 18:32  Γκολ στο Σουφλί για την Καβάλα. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Διαμαντίδη. Εβρος Σουφλίου – Καβάλα 0-3

Ωρα 18:36  Διακόπτεται για λίγο το ματς στην Αλεξανδρούπολη λόγω αντικειμένων που πέφτουν από τους φίλουςς του Εθνικού προς τον πρώτον επόπτη, τον κομοτηναίο Ελμπιούκ.

Ωρα 18:40  Γκολ στο Σουφλί για τον Έβρο. Μοιάζει με το γκολ της τιμής. Σκόρερ ο Ερκάν στο 76ο λεπτό. Και αυτός χρυσή αλλαγή, μπήκε στο 71 στην θέση του Τοπούζη (ένα λεπτό μετά είχαμε και αλλαγή για την Καβάλα με τον Μπρατσιάνι να βγαίνει και τον Μπλιο να εισέρχεται στο παιχνίδι). Εβρος Σουφλίου – Καβάλα 1-3

Ωρα 18:45  Στο ματς του Ακροποτάμου που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, παραμένει το σκορ στο 1-1 που αφήνει σε απόσταση ασφαλείας την καβαλιώτικη ομάδα από τις θρακιώτικες, παρά τις ήττες τους.

Ωρα 18:51  Μια προσπάθεια να βγει μπροστά ο Εθνικός πέρασε ανεκμετάλλευτη αλλά αναθάρρυσε τους φιλάθλους των γηπεδούχων στην Αλεξανδρούπολη.

Ωρα 18:55  Τέλος του αγώνα στο “Δημήτρης Μπακιρτζής”. Τελικό αποτέλεσμα: Έβρος Σουφλίου – Καβάλα 1-3

Ωρα 18:58  Τέλος του αγώνα και στο “Φωτης Κοσμάς”. Τελικό αποτέλεσμα: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Θεσσαλονίκης 0-1

Ωρα 19:01  Υπήρξε ένταση μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε παίκτες του Άρη και ορισμένους του Εθνικού αλλά και τον διαιτητή, παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι, αλλά δεν ήταν ωραίες σκηνές αυτές.

Ωρα 19:04  Από ό,τι μαθαίνουμε, 1-1 έληξε το ματς στον Ακροπόταμο. Αρα σώζεται και μαθηματικά πλέον ο Έβρος Σουφλίου και είναι με το ένα πόδι ξανά στη Γ’ Εθνική και ο Εθνικός, που θέλει μια νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά.

Ωρα 19:10  Αναλυτικό ρεπορτάζ από τα δυο ματς των ομάδων της Θράκης, πλούσιο φωτορεπορτάζ, δηλώσεις, παρασκήνια αλλά και φυσικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία σε επόμενες αναρτήσεις…