Για γέλια η επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού! Έχει ξανά πρώτο θέμα τον “δωρεάν” αγώνα με Κηφισιά!!!

Η ώρα είναι τέσσερις τα ξημερώματα της Κυριακής και όποιος έχει την φαεινή έμπνευση να πληκτρολογήσει την επίσημη σελίδα του ΜΓΣ Εθνικός δεν ξέρει αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει με όσα διαδραματίζονται σε αυτήν την ομάδα.

Ως πρώτο κεντρικό θέμα στην πρώτη σελίδα εμφανίζεται εδώ και μερικές ώρες η περίφημη ανακοίνωση των παικτών του Εθνικού που γνωστοποιούσαν ότι η αναμέτρηση με την Κηφισιά θα είναι “δωρεάν” και καλούσαν τον κόσμο να πάει στο γήπεδο.

Ως γνωστόν, ούτε κόσμος πήγε στο γήπεδο ούτε “δωρεάν” ήταν η αναμέτρηση, αφού όποιοι λίγοι βρέθηκαν σε αυτήν, πλήρωσαν κανονικά εισιτήριο. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση που είχε ανέβει αργά το βράδυ της Παρασκευής, κατέβηκε περίπου δυο ώρες μετά και το μεσημέρι του Σαββάτου υπήρξε νέα διευκρινιστική ανακοίνωση που ενημέρωνε αφενός ότι το ματς είχε εισιτήριο και αφετέρου ότι λύθηκε η συνεργασία με την υπεύθυνη Τύπου της ομάδας Μελίνα Ντισλιάν, που προφανώς πλήρωσε το μάρμαρο για την ανάρτηση της συγκεκριμένης ανακοίνωσης των παικτών.

Και ενώ η ανακοίνωση έχει εξαφανιστεί από το site, η συνεργασία με την Ντισλιάν έχει τερματιστεί, ο αγώνας έγινε κανονικά με εισιτήριο, ο Εθνικός έχασε με τους παίκτες επιδεικτικά να μην κυνηγούν τον παραμικρό πόντο κλπ κλπ, μπαίνει κανείς ξημερώματα της Κυριακής στο site του Εθνικού και τι βλέπει; Πρώτη είδηση στην κεντρική σελίδα να παίζει η περίφημη ανακοίνωση των παικτών ότι θα είναι δωρεάν ο αγώνας του Σαββάτου (που πέρασε).

Δεν υπάρχει πουθενά το αποτέλεσμα και το ρεπορτάζ του αγώνα, δεν υπάρχει πουθενά η μετέπειτα ανακοίνωση της διοίκησης περί λήξης της συνεργασίας με την Ντισλιάν και ύπαρξης κανονικού εισιτηρίου στον αγώνα, υπάρχει όμως κανονικότατα αναρτημένη στην επίσημη σελίδα του ΜΓΣ η ανακοίνωση που στάθηκε αφορμή για να απολυθεί ένα άτομο.

Ποιος την (ξαν)ανέβασε και τι ήθελε να δείξει με αυτήν του την κίνηση;

Μήπως τελικά η κατάσταση στον Εθνικό είναι πολύ χειρότερη για να νομίζουν μερικοί ότι θα φορτωθούν όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί εδώ και μήνες, για να μην πούμε χρόνια, σε ένα μόνο άτομο που εργάστηκε μόλις το τελευταίο δίμηνο στην ομάδα;

Αλήθεια, ο πρόεδρος του Εθνικού που για καιρό ήταν εξαφανισμένος, θα αρχίσει πάλι να κάνει… ΕΔΕ και να αποδίδει δεξιά και αριστερά τις ευθύνες για την “διασπορά”… αληθών ειδήσεων αναφορικά με τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στην ομάδα του,  εξαιρώντας φυσικά από τις ευθύνες αυτές τον εαυτό του;

Και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, η ανάρτηση της ανακοίνωσης των παικτών του Εθνικού είναι πρώτο θέμα (ώρα 4.00 τα ξημερώματα της Κυριακής) στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Εθνικού (το ΤΑΑ δεν διαθέτει ιστοσελίδα αλλά μόνο facebook). Συμπληρώνει ήδη τριώρο εκεί επάνω και φροντίσαμε να το κάνουμε printscreen να μπορείτε να την απολαύσετε όλοι, πριν εξαφανιστεί πάλι, όπως έγινε το βράδυ της Παρασκευής.

Και επειδή τα νέα αυτά γεγονότα τα έχουμε μετά την απόλυση της Ντισλιάν, να αναμένουμε άραγε και κάποια νέα ανακοίνωση από τον Εθνικό με κάποια νέα καρατόμηση στελέχους του; Σε κάθε περίπτωση, η εικόνα που βγάζει προς τα έξω ο ιστορικός σύλλογος δεν τιμάει καθόλου οποιονδήποτε ασχολείται με τα κοινά του…

 width=

 width=