Β’ Εθνική: Τα κορίτσια της Ροδόπης ’87 δίνουν τον αγώνα της χρονιάς

Για πολλούς περνά στα «ψιλά» γράμματα, αλλά την Κυριακή έχουμε τον αγώνα της χρονιάς για τα κορίτσια της Ροδόπη ’87 που και αυτά ακολουθούν ακόμα και μετά το Πάσχα το δικό τους «Γολγοθά» στη φετινή τους αγωνιστική παρουσία στην Β’ Εθνική Κατηγορία. 
Οι παίκτριες της Βίκυς Περιβολοπούλου τα «βρήκαν» δύσκολα και τώρα καλούνται στις τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές να «σώσουν» την παρτίδα και να κερδίσουν για να παραμείνουν στην Β’ Εθνική Κατηγορία.
Ο προτελευταίος αγώνας με τον Μαγνησιακό Βόλου θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Εκτενεπόλ στις 5.00 το απόγευμα γιατί την ίδια ώρα υπάρχει το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης και αγώνες τοπικού στο γήπεδο του Κοσμίου.
Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα της Κομοτηνής που μπορεί να το πετύχει και να πάει στο τελευταίο παιχνίδι στις Σέρρες να διεκδικήσει νίκη και παραμονή στην κατηγορία!
Το ότι καλούνται οι παίκτριες της Ροδόπης 87 να «βγάλουν» ένα δύσκολο πρόγραμμα με στόχο τις δύο νίκες στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια είναι ένα κίνητρο να αποδείξουν αλλά και να δείξουν στους εαυτούς τους και στους φίλους του γυναικείου ποδοσφαίρου ότι «ανήκουν» στην κατηγορία και αξίζουν ασφαλώς πολλά περισσότερα από τις τελευταίες θέσεις στην βαθμολογία…