Κατέβασαν από την σελίδα και το facebook του Εθνικού την ανακοίνωση περί “δωρεάν εισόδου” (pic)

Ενώ διακινήθηκε από τον επίσημο λογαριασμό στο facebook του Εθνικού και αναρτήθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα του η ανακοίνωση των παικτών της ομάδας περί “δωρεάν εισόδου” του κόσμου στον αγώνα με την Κηφισιά, πλέον δεν υπάρχει!
Η ανακοίνωση (που καταφέρονταν ευθέως εναντίον της διοίκησης του Εθνικού) κατέβηκε από τα επίσημα μέσα του συλλόγου. Ήταν η δεύτερη φορά που ανακοίνωση παικτών που καταφέρεται κατά της διοίκησης ανέβηκε στα επίσημα μέσα.
Η πρώτη, με την οποία γνωστοποίησαν την αποχή τους από προπονήσεις, παραμένει πάντως ακόμα σε αυτά, δυο εβδομάδες μετά. Αυτή η δεύτερη, αντιθέτως, κατέβηκε και δημιουργεί ένα επιπρόσθετο ζήτημα, εφόσον δεν υπάρχει μια διευκρινιστική νέα.
Παραμένει δωρεάν η είσοδος στον αγώνα, όπως ανακοίνωσαν οι παίκτες ή υπάρχει κανονικά εισιτήριο, όπως έλεγε η πλευρά το πρωί της διοίκησης; Και ποια θα είναι η αντίδραση των παικτών, αν δεν γίνει σεβαστή αυτή η “ομόφωνη”, όπως ανακοίνωσαν, απόφασή τους;
Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται να υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση από τον Εθνικό, πριν δημιουργηθούν ζητήματα. Άλλωστε μπορεί η ανακοίνωση να κατέβηκε από τα επίσημα μέσα του Εθνικού, εξακολουθεί όμως ήδη να διακινείται και να είναι ορατή στο facebook.
Όπως δείχνει η φωτογραφία που παρουσιάζει το ThrakiSportS, η ανακοίνωση απέσπασε σε ελάχιστο χρόνο πάνω από 50 likes, μερικά από τα οποία είναι των ίδιων των παικτών. Μέσω των προφίλ τους μπορούν να την δουν όλοι οι φίλοι τους, όπως και όσοι έχουν κάνει like στο προφίλ του Εθνικού.
Επίσης, υπήρξαν άνθρωποι που την κοινοποίησαν και αυτές οι κοινοποιήσεις ΔΕΝ σβήνονται με το κατέβασμα της ανακοίνωσης από το επίσημο προφίλ του συλλόγου. Κυρίως όμως, υπάρχει δημοσιευμένη σε όλα τα sites του χώρου, πιθανότατα το πρωί του Σαββάτου να είναι και στις αθλητικές εφημερίδες.

Αν υπάρχει στοιχειώδης σεβασμός στους παίκτες και στον φίλαθλο κόσμο, η διοίκηση του Εθνικού, είτε λέγεται ΤΑΑ είτε Ερασιτέχνης, οφείλει να εκδώσει το πρωί ανακοίνωση και να απαντήσει άμεσα στα όσα συνέβησαν, στο τι θα γίνει σχετικά με τον αγώνα και φυσικά στο τι μέλει γενέσθαι με τα χρωστούμενα στους παίκτες.
Και φυσικά αυτό δεν οφείλει να το κάνει ο πρόεδρος Γιάννης Τζίμας, ο οποίος είναι ένα από τα πέντε μέλη της διοίκησης του ΤΑΑ και ένα από τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη Εθνικού.  Ο άνθρωπος αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο εκτός Αλεξανδρούπολης, όλοι του εύχονται περαστικά και ήδη πάει καλύτερα στην υγεία του.
Ωστόσο ο Εθνικός είναι σύλλογος, διοικείται συλλογικά και πάνω από όλα δεν είναι (και δεν οφείλει να είναι) ένα και μόνο πρόσωπο, για να περιμένουν άπαντες πότε θα γίνει καλά για να απαντήσει αυτό. Απαντήσεις και άμεσα. Άλλες καθυστερήσεις δεν δικαιολογούνται…
 width=