Συνεχίζουν την αποχή από τις προπονήσεις οι παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Μπορεί ο Εθνικός να κέρδισε τον Παμβοχαϊκό στον νοκ άουτ αγώνα για τις θέσεις 5-8 της Μεγάλης Τετάρτης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι λύθηκαν και τα οικονομικά προβλήματα.

Όπως οι ίδιοι ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα, γιόρτασαν απλήρωτοι τα Χριστούγεννα και το ίδιο έκαναν και το Πάσχα, αφού ουδείς από την διοίκηση (την παλιά, την υπάρχουσα ή έστω την φημολογούμενη νέα) εμφανίστηκε μετά την δημόσια τοποθέτησή τους για να δώσει κάποια έστω από τα οφειλόμενα.

Έτσι μετά την γενναία παροχή ρεπό στους παίκτες από την Μεγάλη Παρασκευή ως και την Δευτέρα του Πάσχα, την Τρίτη ο Σάκης Μουστακίδης είδε για άλλη μια φορά τους παίκτες του να μην κατεβαίνουν σε προπόνηση – και λογικά έτσι θα κυλήσει όλη η εβδομάδα, ενόψει της αναμέτρησης με την Κηφισιά το Σάββατο.

Ο Εθνικός απέναντι στην Κηφισιά θα διεκδικήσει την πέμπτη θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει εισιτήριο στο Challenge Cup, δηλαδή στην Ευρώπη. Η σειρά θα κριθεί στις δύο νίκες με τον πρώτο αγώνα στην Αλεξανδρούπολη και τους επόμενους – έναν ή δύο, αναλόγως των αποτελεσμάτων – στην Αθήνα.

Η φωτογραφία από τα επινίκια της δεύτερης θέσης στο Λιγκ Καπ τραβήχθηκε μόλις πριν δυόμισι μήνες αλλά φαντάζουν αυτές οι ευτυχισμένες μέρες τόσο μακρινές… Και να φανταστεί κανείς ότι και τότε οι παίκτες απλήρωτοι ήταν, από την νυν (απερχόμενη;) διοίκηση…