Κερδίστε τρία αντίτυπα από “Τα χίλια πρόσωπα του ποδοσφαίρου” του Εντουάρντο Γκαλεάνο

Σε ηλικία 74 ετών άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Μοντεβιδέο ο κορυφαίος Ουρουγουανός συγγραφέας Εντουάρντο Γκαλεάνο.
Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ανθρώπους των γραμμάτων και του πνεύματος στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Το εμβληματικό βιβλίο του «Ανοιχτές Φλέβες της Λατινικής Αμερικής» που εκδόθηκε το 1971 λογοκρίθηκε από τα στρατιωτικά δικτατορικά καθεστώτα της Ουρουγουάης, της Αργεντινής και της Χιλής. Το βιβλίο αυτό εκτοξεύτηκε στην κορυφή των Best Sellers των ΗΠΑ το 2009, όταν ο Ούγκο Τσάβες το είχε προσφέρει στον Αμερικανό Πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα.
Από τα πιο γνωστά έργα του επίσης η τριλογία «Μνήμες φωτιάς» αλλά και «Τα Χίλια Πρόσωπα του Ποδοσφαίρου», που αποτελεί… «βίβλο» για τους φιλάθλους. Αυτό  το βιβλίο σας χαρίζει το ThrakiSportS, σε συνεργασία με τα Public. Συνολικά δίνουμε τρία αντίτυπα. Τα δύο στην  σημερινή έκδοση του βιβλίου (την άσπρη) και ένα συλλεκτικό στην πρώτη έκδοση του βιβλίου στην Ελλάδα από τα “Ελληνικά Γράμματα” το 1998, με το πράσινο εξώφυλλο και τον ποδοσφαιριστή (δεξιά στην φωτογραφία).
Για να κερδίσετε πρέπει να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση thrakisports@yahoo.gr. Κερδίζουν οι τρεις πρώτοι –  ο πρώτος την συλλεκτική έκδοση και οι επόμενοι δύο τις πιο πρόσφατες. Στο e-mail πρέπει να αναφέρετε όνομα, επίθετο, τηλέφωνο, διεύθυνση και επίσης να μας σημειώνετε το προφίλ με το οποίο έχετε κάνει like στην σελίδα του ThrakiSportS στο facebook (απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε διαγωνισμό είναι να μας έχετε κάνει like στο facebook).
Ακόμα πάντως και αν δεν κερδίσετε, μην διστάσετε να αγοράσετε και να διαβάσετε αυτό το βιβλίο, που διαβάζεται εξαιρετικά εύκολα και ευχάριστα παρά τις 320 σελίδες του. Οποιοσδήποτε μπορεί να αγοράσει το βιβλίο, που πραγματικά οφείλει να έχει διαβάσει κάθε ποδοσφαιρόφιλος, στα καταστήματα Public (που διαθέτουν ως γνωστόν υποκαταστήματα στην Ξάνθη, την Κομοτηνή, την Ορεστιάδα) αλλά και ηλεκτρονικό κατάστημα public.gr όπου μπορείτε να το παραγγείλετε με ένα κλικ ΕΔΩ.