Photos: Γκολ, θέαμα και… τσίπουρο στον ετήσιο αγώνα Νέων και Παλαιμάχων του Ορφέα Στρύμης

Για 11η χρονιά πραγματοποιήθηκε το Μεγάλο Σάββατο στη Στρύμη Ροδόπης ο καθιερωμένος αγώνας ανάμεσα στους Νέους του τοπικού Ορφέα και τους Παλαιμάχους.
Φέτος νικητές αναδείχθηκαν οι νέοι με ένα γεμάτο σκορ 3-2, που αποδεικνύει ότι το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι, γεμάτο φάσεις και γκολ.

Το σκορ άνοιξε ο Κωνσταντίνος  Παρασκευάς με σουτ αλλά ισοφάρισε σε 1-1 ο Νίκος Κυνηγόπουλος. Ακολούθησε δεύτερο γκολ από τους νέους στο δεύτερο ημίχρονο με σουτ του Θόδωρου Τσουρπουδή, ενώ ο Κυνηγόπουλος τζούνιορ έκανε το 3-1 για να μειώσει σε 3-2 στο τέλος ο Παναγιώτης Τσολάκης με εύστοχο πέναλτι. Διαιτητής ήταν ο Ματακάκης.
ΝΕΟΙ: Τσομπανγιοβάνης, Κουλεδάκης Νίκος, Κολεντζαρίδης, Δελλίδης, Τσουρπουδής, Κυνηγόπουλος Θ., Κυνηγόπουλος Χαρ., Χαρμανταρίδης, Μπαχτσεβάνης Κώστας, Καραλής, Ζησίδης, Αραμπατζίδης, Παρασκευάς Κώστας, Παρασκευάς Παρασκευάς.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ: Κουλεδάκης Θόδωρος, Παπαδόπουλος, Δεληγιαννίδης, Λαφτσής, Χηράκης, Τσολάκης, Κουκουλάκης, Θεολόγου, Πετμεζάς Κώστας, Κυνηγόπουλος Νίκος, Κουλεδάκης Μάριος, Μπαξεβάνης Ηλίας.
Με τη λήξη του αγώνα στο εντευκτήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Στρύμης, οι συμμετέχοντες ήπιαν από ένα τσιπουράκι με πολλά πειράγματα και ιστορίες ενώ θυμήθηκαν και ευτράπελα παλαιότερων αγώνων. Τις φωτογραφίες όπως και τα στοιχεία του αγώνα τα λάβαμε από την εβδομαδιαία εφημερίδα “Περισκόπιο”…
 width=
 width=
 width=
 width=
 width=
 width=
 width=
 width=