Για 4η συνεχή χρονιά πρώτοι και αήττητοι οι Προπαίδες της Ακαδημίας Παναθηναϊκού Κομοτηνής

Άλλη μια διάκριση ήρθε στο τουρνουά των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού για αυτήν της Κομοτηνής, που αποδεικνύεται μια από τις πιο δυναμικές του τριφυλλιού στις μικρές ηλικίες.
Η Ακαδημία της Κομοτηνής πήρε μέρος με το ηλικιακό γκρουπ του προπαιδικού στο 13ο τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού, που φιλοξενήθηκε στην Παραλία Λεπτοκαρυάς στην Κατερίνη από την Κυριακή των Βαΐων ως και την Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου.
Η Ακαδημία Κομοτηνής έδωσε έδωσε πέντε αγώνες και έφερε ισάριθμες νίκες, κάτι που κατορθώνει για 4η συνεχή χρονιά. Μάλιστα οι διοργανωτές κάνοντας μια εξαίρεση, έβαλαν στον ίδιο όμιλο με την ομάδα της Κομοτηνής και την περυσινή πρωταθλήτρια της Νότιας Ελλάδας, από την πόλη της Πάτρας, ώστε ουσιαστικά να δώσουν έναν “τελικό” οι δυο κορυφαίες ομάδες των ακαδημιών του συλλόγου.
Ήταν ένα παιχνίδι που παρακολούθησε σύσσωμο το επιτελείο των σκάουτερς του Παναθηναϊκού (Λαγωνικάκης, Πατσιαβούρας, Καφές, Μπατσινίλας) και έβγαλε νικήτρια ομάδα την Ακαδημία της Κομοτηνής με σκορ 2-0.
Μάλιστα, δια χειρός του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Σωπήλη, ο Φάνης Αποστολίδης της Ακαδημίας Κομοτηνής βραβεύθηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του τουρνουά στην κατηγορία του προπαιδικού.
Μάλιστα, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής παίρνει το έπαθλο για δεύτερη φορά, αφού τον συγκεκριμένο τίτλο τον κατέκτησε και πριν δύο χρόνια το κατέκτησε όταν ήταν στο ηλικιακό γκρουπ των τζουνιορ. Έγινε έτσι  ο πρώτος αθλητής του Δικτύου Ακαδημιών Παναθηναϊκού που καταφέρνει κάτι τέτοιο.
Στην ομάδα συμμετείχαν ακόμα οι ποδοσφαιριστές Μουσταφά Σαλή, Νίκος Μπαϊμπουρντής, Πάρης Παύλου, Χρήστος Ζησίδη, Χουσεϊν Ουμούτ, Κώστας Μπέλλος, Θοδωρής Δάγκος, Αλπάι Χατζηγιακούπ, Χουσεϊν Σαμή, Βασίλης Δεληβασίλης, Βασίλης Μεμεκίδης, Μεσούτ Κενάν, Σεμερτζή Μπερκάι και  Ιμπραήμ Εράι.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα κάποια από αυτά τα παιδιά θα κληθούν να συμμετάσχουν σε προπονήσεις στην Αθήνα με το αντίστοιχο γκρουπ της U-13 του Παναθηναϊκού σύμφωνα με εισηγήσεις των σκάουτερς του τριφυλλιού.