Πρωταθλητές στα πέναλτι οι Σαμέτ και Τσιαφαλιάς της ΕΠΣ Θράκης με την Βόρεια Ζώνη

Στην διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε ο τελικός Παίδων ανάμεσα στην Βόρεια και τη Νότια Ζώνη με τη Βόρεια ζώνη να επικρατεί 4-3 (κ.α.1-1) και να κατακτάει την πρώτη θέση το πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Με την ομάδα της Βόρειας Ζώνης αγωνίστηκε ο Σαμέτ της ΕΠΣ Θράκης ως βασικός και σε όλο το 80λεπτο ενώ μερίδιο στην επιτυχία είχε και ο Τσιαφαλιάς, ο έτερος Θρακιώτης της ομάδας, που ευστόχησε στην διαδικασία των πέναλτι.
Όπως διαβάζουμε στο passports, από όπου και η φωτογραφία, η Νότια Ζώνη άνοιξε το σκορ στο 19′ με τον Πετούση, όμως στο 53′ ο Κωνσταντινίδης ισοφάρισε σε 1-1 για τη Βόρεια Ζώνη.

Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας της Βόρειας Ζώνης Καζουλίδης που απέκρουσε δύο πέναλτι.

Η σειρά των πέναλτι:
Μαρτίνης 0-1
Κωνσταντινίδης 1-1
Μούγιος απέκρουσε ο Καζουλίδης
Τσιαφαλιάς 2-1
Τσέργος 2-2
Βουτσάς 3-2
Κουσταμπάρδης 3-3
Θεοδωρίδης 4-3
Κολινιάτης απέκρουσε ο Καζουλίδης

ΒΟΡΕΙΑ ΖΩΝΗ: Καζουλίδης, Μπόνιος, Σαρρής, Σαμέτ, Θυμιάνης, Βουτσάς, Κωνσταντινίδης, Γραβάς (50′ Κοντάκης), Μπαταλάμας (69′ Παπαδόπουλος), Γκουντζουριάδης (76′ Ντόλιας), Θεοδωρίδης.
ΝΟΤΙΑ ΖΩΝΗ: Σουρδής, Ράμμας, Κουστουμπάρδης, Αρβανίτης, Πετούσης, Μαρτίνης, Σπηλιωτόπουλος (68′ Λιαρίκος), Τσέργας, Κολινιάτης, Μούγιος, Μασούρας (48′ Μπλάτσος, 72′ λ.τρ.Στεργιώτης).