Γ’ Εθνική: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη παραμονής του Έβρου Σουφλίου στον Ακροπόταμο

Ο Έβρος Σουφλίου χάρη σε ένα γκολ του Εμρέ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, κέρδισε με 1-0 τον Άρη Ακροποτάμου μέσα στην έδρα της καβαλιώτικης ομάδας και ξέφυγε για τα καλά από την ζώνη του υποβιβασμού, φέρνοντας σε εξαιρετικά δεινή θέση τους αντιπάλους του.

Η αναμέτρηση έγινε σε ένα εξαιρετικά βαρύ από την βροχή αγωνιστικό χώρο, αλλά αν και φλέρταρε για δεύτερη φορά με αναβολή, όπως συνέβη πριν από δέκα μέρες, τελικά ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε κανονικά. Στον πάγκο του Σουφλίου έκανε ντεμπούτο ο Βασίλης Τσιομλεκίδης.
O Έβρος ξέφυγε εννιά βαθμούς απ’ τον υποβιβασμό, μόλις πέντε αγωνιστικές απ’ τον τέλος, κάτι που σημαίνει ότι θα πάει άνετος στις Σέρρες την επόμενη αγωνιστική. Από την άλλη πλευρά, ο τοπικός Άρης παραμένει πέμπτος… από κάτω και στο -3 από τη σωτηρία του, έχοντας βάλει πολύ δύσκολα στον εαυτό του για να σωθεί.
Μόλις στο 3’ οι Θρακιώτες βρήκαν δίχτυα με τον κορυφαίο παίκτη τους, τον Εμρέ που δείχνει ασταμάτητος φέτος στο σκοράρισμα. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 25’.
Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός, δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών και κυρίως αυτών του Ακροποτάμου που κυνηγούσαν ένα γκολ για την ισοφάριση. Και τελικά ο Έβρος στάθηκε τυχερός για να φύγει με το διπλό, διότι η ομάδα του Βαβάλη είχε δοκάρι στο 90’ μην μπορώντας να «τσιμπήσει» έστω τον πόντο.
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Βαβάλης): Μπαντής, Κωνσταντινίδης, Μαυροκεφαλίδης, Σεφερίδης, Ρουσλάν, Ζωγραφάκης, Γκεοργκίεφ (59΄ Μονιός), Καμπερίδης, Βλάχος, Αποστολίδης (70΄ Γιόβτσεφ), Χιζανασβίλι.
ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ  (Τσιομλεκίδης): Μπινόπουλος, Γαβανάς, Τσαπάνης, Μπάμνιος, Κίτσος, Ναθαναηλίδης, Δραγανίδης, Λαμπερνάκης, Εμρέ (81΄ Τοπούζης), Ευφραιμίδης (70΄ Αντωνιάδης), Μάτεφ (90΄ Γωνιάδης).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. Πανσερραϊκός 59

—————————-
2. Άρης Θεσσαλονίκης 58
3. Καβάλα 58
4. Δόξα Δράμας 47
5. Καμπανιακός 37
6. Εθνικός Αγιονερίου 37
7. Έβρος Σουφλίου 34
8. Ηρακλής Αμπελοκήπων 33
9. Θύελλα Φιλώτα 33
10. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 32
11. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 28
—————————-
12. Άρης Ακροποτάμου 25
13. Απόλλων Αρναίας 22
14. Αναγέννηση Γιαννιτσών 20
15. Ορφέας Ελευθερούπολης 15
16. Καστοριά 10