Τα ‘κανε μαντάρα με Εργοτέλη, έμεινε στις “ιστορικές νίκες” επί ΠΑΟΚ και Γαλατά και… τώρα τρέχει

Ο Πανθρακικός… έμπλεξε μετά την ήττα από τον Εργοτέλη και θα δώσει δυο ματς… φωτιά κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σε διάστημα τεσσάρων ημερών.


Πριν από λίγες ημέρες, ο Πανθρακικός είχε επικρατήσει εύκολα του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή και φαινόταν πως θα εξασφαλίσει άνετα την παραμονή του. “Η εξαιρετική απόδοση που είχε η ομάδα του Ρόκα τόσο κόντρα στους Θεσσαλονικείς όσο και κόντρα στη Γαλατάσαραϊ σε φιλικό που έδωσε στην Τουρκία, έδιναν την εντύπωση πως δεν θα έχουν προβλήματα”, επισημαίνει σε άρθρο του το OnSports.

“Για να μην έχουν, όμως, θα έπρεπε να έχουν κερδίσει τον Εργοτέλη στην Κρήτη και να τον στείλουν οριστικά στη Football League, εξασφαλίζοντας παράλληλα σε μεγάλο βαθμό τη σωτηρία τους” προσθέτει η ιστοσελίδα. Ε, δεν το έκαναν. Έμειναν με τις ιστορικές νίκες επί του ΠΑΟΚ και της Γαλατά και πλέον ο Πανθρακικός έχει μπλέξει για τα καλά.
“Η ομάδα του Μανουέλ Ρόκα τώρα χρειάζεται… επειγόντως βαθμούς και θα τους διεκδικήσει απέναντι στους δυο πρώτους του πρωταθλήματος, σε διάστημα τεσσάρων ημερών”, επισημαίνεται στο δημοσίευμα και δεν έχει άδικο.
Ο Πανθρακικός θα κληθεί να υποδεχθεί διαδοχικά Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στις 15 και 19 Απριλίου αντίστοιχα, σε δυο ματς-φωτιά που αν τα πάρει, τότε θα μπορεί να αναπνέει… ελεύθερα τον αέρα της Σούπερ Λίγκας. Αλλιώς…