Νέες διακρίσεις για τον Πήγασο Ξάνθης σε αγώνες στον Ζυγό Καβάλας

Τέσσερα μετάλλια ήταν ο απολογισμός του Ποδηλατικού Συλλόγου «Πήγασος Ξάνθης» στον  αγώνα Zigos Run and MTB Race 2015 – ”Δασικές Διαδρομές”.

Οι αθλητές του Πήγασου είχαν πολύ καλή παρουσία, με την Ξένια Ρωμανίδου για ακόμη μια διοργάνωση να τα πηγαίνει περίφημα κατακτώντας δύο μετάλλια. Στο σύνθετο γυναικών 18+ η αθλήτρια-ποδηλάτισσα του Πήγασου κατέκτησε την πρώτη θέση, και δεύτερη στην κατηγορία γυναικών 18+ στα 40+ χιλιόμετρα, ενώ  η Ρωμανίδου έμεινε 5η στα 19χιλιόμετρα που διεξήχθησαν μια μέρα νωρίτερα.

Την πρώτη θέση στα 19χιλιόμετρα και στην κατηγορία ανδρών 50+ κατέκτησε ο προπονητής ποδηλασίας του Πήγασου Χρήστος Σταυριανίδης. Στην κατηγορία ανδρών 18+ ο αθλητής ποδηλάτης του Πήγασου Αναστάσιος Καλονικίδης τερμάτισε στην 2η θέση αποσπώντας επίσης το αργυρό μετάλλιο.
Στην κατηγορία ανδρών 30-39 των 40χιλιομέτρων ο αθλητής ποδηλάτης του Πήγασου  Ιορδάνης Σωτηρίου κατέλαβε την 15η θέση. Επίσης το ποδηλατικό ζεύγος του Πήγασου  Γεώργιος Τσουλουχάς και Κατερίνα Τουρκοχωρίτη με διπλό ποδήλατο ΜΤΒ κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα με πολύ καλή εμφάνιση παρά τη δύσκολη τεχνική διαδρομή του αγώνα, για το λόγο αυτό οι διοργανωτές τους τίμησαν με ειδική βράβευση.