Με τρεις απουσίες αντιμετωπίζει η Ορεστιάδα το βράδυ την Κηφισιά στο νοκ άουτ παιχνίδι

Πριν καν συμπληρωθούν τρία εικοσιτετράωρα από την λήξη της κανονικής περιόδου, ξεκινούν τα πλέι οφ. Στην Θεσσαλονίκη στις 7.30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται ξανά τον Παναθηναϊκό αλλά την ίδια ώρα θα έχουμε και την Ορεστιάδα να αντιμετωπίζει την Κηφισιά στο Ζηρίνειο σε νοκ άουτ παιχνίδι για την είσοδο στην εξάδα.

Το πλεονέκτημα έδρας το έχει η Κηφισιά που τερμάτισε 5η στην κανονική περίοδο και θα αντιμετωπίσει σε αυτό το ματς την 8η Ορεστιάδα, που βρίσκεται στην Αθήνα με τρεις σημαντικές απουσίες.
Συγκεκριμένα, δεν βρίσκονται στην πρωτεύουσα οι Ποτολίδης, Διαμαντίδης, Βλασακίδης. Οι δύο πρώτοι έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις και ο τρίτος είναι άρρωστος.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η αποστολή της Ορεστιάδας παρέμεινε από το Σάββατο στην Αθήνα. Δεν επέστρεψε στον Έβρο αλλά έμεινε στην Αθήνα και έκανε προπονήσεις στο Ρέντη.
Η Ορεστιάδα θέλει να αφήσει πίσω την ήττα της από την ΑΕΚ την 22η αγωνιστική και θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση για την 6αδα, που θα της δώσει το δικαίωμα να ελπίζει για ευρωπαϊκό εισιτήριο, απέναντι στο νικητή της αναμέτρησης Εθνικού – Παμβοχαϊκού που θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη.
Ο προπονητής της Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας είπε: «Έχουμε πετύχει τον στόχο της 8αδας αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας και για την 6αδα. Η Κηφισιά έχει χάσει στην έδρα της μόνο από τον ΠΑΟΚ. Με δεδομένες τις απουσίες το εγχείρημα μας είναι δύσκολο αλλά επειδή είναι ένας αγώνας θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Η νοκ άουτ θέσεις για τις θέσεις 5-8 θα ξεκινήσει στις 19.30 και διαιτητές θα είναι οι Ονόπας και Φραγκάκης. Η αναμέτρηση θα είναι η τρίτη στην ιστορία μεταξύ των δύο ομάδων, με τον κάθε σύλλογο να έχει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος από μία νίκη στην έδρα του.