Στον αέρα η εκδρομή των XanthiFans μετά από επίσημη ανακοίνωση της Skoda Ξάνθη!!!

Νέα δεδομένα φέρνει η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η Skoda Ξάνθη, που ενώ αρχικά ενημερώνει τους φίλους της που θα βρεθούν στο Καυταντζόγλειο για τον πρώτο ημιτελικό με τον Ηρακλή, για το πώς και από πού θα προμηθευτούν τα εισιτήρια τους, ρίχνει… την «βόμβα» με την γνωστοποίηση της απαγόρευσης οργανωμένων μετακινήσεων!

Κι όλα αυτά ενώ την ίδια στιγμή οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας «XanthiFans» είχαν προθεσμία μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας για όσους ενδιαφέρονται να μετακινηθούν στο Καυταντζόγλειο με λεωφορείο, δηλαδή με οργανωμένη εκδρομή!!!

Μάλιστα σε επικοινωνία που είχαμε με τον σύνδεσμο και οι ίδιοι δήλωναν άγνοια επί του θέματος, τονίζοντας πως αυτή την στιγμή η εκδρομή γίνεται κανονικά μέχρι να υπάρξει νεώτερη ενημέρωση. Άλλωστε το απόγευμα θα υπάρξει επαφή με την ΠΑΕ και ανάλογα με όσα ειπωθούν θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση.

Να σημειώσουμε πως από την πλευρά της η ΠΑΕ με αυτή την ανακοίνωση είναι τυπική ως προς το νέο νόμο του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή περί των οργανωμένων μετακινήσεων, βγάζοντας την όποια ευθύνη για την μετακίνηση των φίλων της στο Καυταντζόγλειο ώστε να μην έχει το παραμικρό πρόβλημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Για τον ημιτελικό αγώνα κυπέλλου της Μ. Πέμπτης, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι θα εισέρχονται στο γήπεδο αποκλειστικά στη «Θύρα 1» όπου και θα υπάρχει εκδοτήριο στην είσοδό της για την διάθεση των εισιτηρίων. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 €.
Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα προσέλθουν μεμονωμένα από τις Οδούς Εγνατία – Γ’ Σεπτεμβρίου και θα εισέρθουν από την περιμετρική είσοδο του γηπέδου στη «Θύρα 1».
Στους φιλάθλους της ομάδας μας, γνωστοποιείται ότι δεν επιτρέπεται οργανωμένη μετακίνηση.»