Βασικός ο Σαμέτ της ΕΠΣ Θράκης στη νίκη-πρόκριση στον τελικό των Παίδων της 1ης Ζώνης

Με νίκη 2-1 της βόρειας επί της κεντρικής ζώνης, άνοιξε η αυλαία της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, που διεξάγεται στα Ιωάννινα.

Η ομάδα της κεντρικής ζώνης προηγήθηκε με τον Τσώκο στο 37΄, όμως η βόρεια ζώνη κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στα τρία τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τους Γκουντζιουρίδη (77΄) και Μπαταλάμα (80΄) και να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης (φωτογραφία από το sportsioannina).
Αξίζει να σημειωθεί ότι με την Βόρεια Ζωνη αγωνίστηκε σε όλο το 80λεπτο ο Σαμέτ της ΕΠΣ Θράκης, ενώ στον πάγκο έμεινε ο άλλος θρακιώτης παίκτης που έχει κληθεί, ο Τσιαφαλιάς. Από την περιφέρειά μας, ως αλλαγή πέρασε ο Κοντάκης της ΕΠΣ Καβάλας ενώ στον πάγκο έμεινε και ο Βαζυρίδης από την ΕΠΣ Δράμας.
Πλέον η Βόρεια Ζώνη προκρίθηκε στον τελικό που θα γίνει επίσης στα Γιάννενα την Μεγάλη Τετάρτη. Εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του δεύτερου ημιτελικού στην κατηγορία των Παίδων, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Μ. Δευτέρα και ώρα 12:00 ανάμεσα στη Νότια Ζώνη και τη Ζώνη Νήσων.
ΠΑΙΔΕΣ 1ης ΖΩΝΗΣ (ΒΟΡΕΙΑ): Καζουλίδης, Μπόνιος (68΄ Κοντάκης), Σαρρής (41΄ Παπαδόπουλος), Σαμέτ, Θυμιάνης, Βουτσάς, Μπαταλάμας, Πασσαλής, Καλογήρου (41΄ Θεοδωρίδης), Γκουντζιουρίδης, Κωνσταντινίδης
Αναπληρωματικοί: Γράβας, Τσιαφαλιάς, Θεοδωρίδης, Βεζυρίδης, Ντόλιας, Παπαδόπουλος, Κοντάκης
ΠΑΙΔΕΣ 2ης ΖΩΝΗΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ): Τζουβαράς, Στεργίου (41΄ Τούντας), Λεοντίου, Γκοτζαμανίδης, Κοκοβάς (80΄+1΄ Αλτάνης), Σαχίνης, Τσώκος, Τζίμας, Ζαγαρίτης, Βρακάς, Ντοματάς (48΄ Λαζαρίδης)
Αναπληρωματικοί: Λαζαρίδης, Καλφούτζος, Τούντας, Σολούκος, Παναγιώτου, Κοτσιανούλης, Αλτάνης