Volley League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στο “φινάλε” του Εθνικού και της Ορεστιάδας

Ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα με σημαντικά παιχνίδια στους αγώνες της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής που θα γίνουν το Σάββατο 4 Απριλίου με κοινή ώρα έναρξης στις 17.00 που ολοκληρώνει τη κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα.

Η μάχη τετράδας στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης ανάμεσα σε Εθνικό και Φοίνικα (μια ώρα από τον αγώνα στο “Φώτης Κοσμάς” ανάμεσα σε Εθνικό και Γιαννιτσά) ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής, ενώ και ο αγώνας της Ορεστιάδας στη Γλυφάδα με την ΑΕΚ αν και αδιάφορος για τον ΑΟΟ θα επηρεάσει τόσο την τύχη της ΑΕΚ που 99% θα επιστρέψει του χρόνου στην Α2, όσο και των άλλων ομάδων που μάχονται να αποφύγουν τα πλέι άουτ.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει το παιχνίδι του Αρη που αγωνίζεται στη Μίκρα (σχεδόν ίδια ώρα με τον αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης) και θέλει νίκη με τον Παμβοχαϊκό, ώστε να αποφύγει τα πλέι άουτ, ο αγώνας στη Τούμπα ανάμεσα σε δυο ομάδες που εχουν διαφορετικούς στόχους όπως η ΜΕΝΤ και η Κηφισιά, ενώ και τα υπόλοιπα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Λαμία και του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό έχουν μεγαλο ενδιαφέρον. 
Tο πρόγραμμα της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής: 
Σάββατο 04 Απριλίου 2015 
Γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» Γλυφάδα 17.00: ΑΕΚ – Α.Ο.Ορεστιάδας 
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Χαμπιλού, Καλομοίρης. Γραμματεία: Παπασηφάκη. 
Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολης 17.00: Μ.Γ.Σ.Εθνικός – Α.Ο.Φοίνικας Σύρου 
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Λαδάς. Επόπτες: Τονονίδης, Μουτζούρης. Γραμματεία: Παπαχρήστου. 
Γυμναστήριο Μίκρας 17.00: Άρης – Παμβοχαϊκός Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Δρανίτσας, Γιώγιου. Γραμματεία: Βάμβα. 
Γυμναστήριο ΜΕΝΤ 17.00: ΜΕΝΤ – Α.Ο.Κηφισιάς Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Κεχαγιά, Κουκουμάκας. Γραμματεία: Καρακούλια. 
Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 17.00: Ολυμπιακός – Γ.Σ.Λαμία Διαιτητές: Μπυλά Ε., Αγγελίδης. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Ράντσιου, Καντλή. Γραμματεία: Λιάκου. 
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 17.00: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Α.Ο. Διαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Μαυρίδης, Πεχλίδης. Γραμματεία: Λαδάς. 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (21 αγώνες) 
1. ΠΑΟΚ 56 
2. Ολυμπιακός 50 
3. Παναθηναϊκός 41
4. Φοίνικας Σύρου 40 
—————————–
5. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 40 
6. Κηφισιά 38 
7. Παμβοχαϊκος 29 
8. Ορεστιάδα 24 
—————————— 
9. Άρης 20 
10. ΜΕΝΤ 16 
11. Λαμία 15 
12. ΑΕΚ 9