Μπήκε στην προπόνηση ο Ιγκόρ αλλά είναι αμφίβολος ακόμα για τον Εργοτέλη, ατομικό ο Λαδάκης

Ο Πανθρακικός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής της Super League, στα πλαίσια της οποίας θα φιλοξενηθεί από τον Εργοτέλη στην Κρήτη.
Η ομάδα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της με καλή ψυχολογία, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την κρητική ομάδα, έπειτα κι από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας.

Την Παρασκευή η προπόνηση διεξήχθη το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου. Ο Αντώνης Λαδάκης συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα για την αποθεραπεία του, ενώ ο Μάνουελ Ρόκα κι οι συνεργάτες του είδαν τον Ιγκόρ Ντε Σόουζα να ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος.

Η προπόνηση περιλάμβανε ζέσταμα κι ασκήσεις φυσικής κατάστασης στην αρχή, με τους παίκτες στη συνέχεια να επικεντρώνονται σε ασκήσεις τακτικής και να δουλεύουν εντατικά στα τελειώματα των φάσεων. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εργοτέλη θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί κι αμέσως μετά η αποστολή του Πανθρακικού θα αναχωρήσει οδικώς για η Θεσσαλονίκη από όπου και θα πετάξει απευθείας για το Ηράκλειο.