Επιστροφές και παγκρήτιο κάλεσμα στον Εργοτέλη ενόψει του “ματς χωρίς αύριο” με Πανθρακικό

Ευχάριστα νέα είχε η προπόνηση του Εργοτέλη την Πέμπτη αφού στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχαν οι Κοζορώνης, Πίτσος και Γκέντσογλου. 
Ο πρώτος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και ο Πίτσος τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Έπειτα από την συμμετοχή του σε δύο παιχνίδια με την Εθνική Λετονίας, ο Κάσπαρς Γκορκς ενσωματώθηκε επίσης στις προπονήσεις του Εργοτέλη αλλά γυμνάστηκε ατομικά για λόγους αποφόρτισης. 

Επίσης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μία ακόμη ημέρα οι Γιοβάνοβιτς, Μπουρσέλης και Σαράνοφ.

Η προπόνηση έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (17:15) με τον Πανθρακικό.

Το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε παιχνίδια τακτικής με μπάλα. Σήμερα Παρασκευή η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 17:00.

Η διοίκηση του Εργοτέλη έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλείου να συμπαρασταθεί στην ομάδα για να γίνει η υπέρβαση, όπως τονίζει.

Ο Εργοτέλης δίνει την Κυριακή ένα παιχνίδι δίχως αύριο κόντρα στον Πανθρακικό (5.15μμ) και όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, οι παίκτες του Εργοτέλη, θα στείλουν το μήνυμα τους προς πάσα κατεύθυνση. 
Ο Εργοτέλης με 25 βαθμούς είναι σε πολύ δύσκολη θέση και θα επιχειρήσει να κάνει το 5Χ5 για να πιάσει τους 40 βαθμούς, αλλά η αποστολή του δεν θα είναι εύκολη στα παιχνίδια με Πανθρακικό, Κέρκυρα, Λεβαδειακο που έχει στην έδρα του και τις στις αναμετρήσεις με ΠΑΣ Γιαννινα και Ξάνθη εκτός έδρας.

H ανακοίνωση του Εργοτέλη αναφέρει:
«Η πίστη μας ότι ο Εργοτέλης μπορεί ακόμα μια φορά να ξεπεράσει εμπόδια που φαίνονται ανυπέρβλητα, ξέρουμε ότι προκαλεί ανησυχία και άγχος σε αυτούς που νομίζουν ότι έχουν ήδη πετύχει το σκοπό τους.
Ξέρουμε όμως, ότι προκαλεί επίσης και το ένστικτο του κόσμου του Εργοτέλη, του Ηρακλείου και της Κρήτης να πάρει μέρος στη πιο μεγάλη μάχη της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας μας.
Μια μάχη που αυτή τη φορά δεν θα είναι άνιση. Δε θα το επιτρέψουμε να είναι.
Μια γροθιά για ένα σκοπό: Την αρχή μιας ακόμα ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ.
Αυτό το μήνυμα θα στείλουν οι παίκτες της ομάδας μας μέσα από τον αγωνιστικό χώρο.
Αυτό το μήνυμα θα φύγει, με τη φωνή σας, από τις εξέδρες του Παγκρήτιου Σταδίου την ερχόμενη Κυριακή στις 17:15».