Αντίδραση από τους Θεσσαλονικείς για το πανό του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης

Την αντίδραση του σαλονικιώτικου μπλογκ liberovolley προκάλεσε το πανό που ανέβηκε στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης κατά την διάρκεια του αγώνα του 3ου ΓΕΛ της πόλης με το Κολέγιο.

Αναλυτικά το κείμενο έχει ως εξής: 
Ο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ δεν έχει ταυτότητα στην κρίση που περνάει η κοινωνία μας και το πανό που βλέπετε αναρτημένο στην κερκίδα του Μ.Παρασκευόπουλος της Αλεξανδρούπολης δεν το ανέβασαν ενήλικες.
Οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης το έγραψαν για να προτρέψουν τους συμμαθητές τους να κερδίσουν τα”πλουσιόπαιδα” της Θεσσαλονίκης ….πολλά από τα οποία οι γονείς τους δεν έχουν ούτε μαντήλι να κλάψουν ….
Για τέτοιους πλούσιους μιλάμε που τους πρότεινε το ιδιωτικό σχολείο να φοιτήσουν εκεί με υποτροφία με αντάλλαγμα τα παιδιά να εκπροσωπήσουν την ιδιωτική επιχείρηση στο σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ .
Το σχολείο στην καλύτερη περίπτωση από μερικούς μαθητές θα εισπράξει τα κόμιστρα του λεωφορείου που τους πηγαινοφέρνει στο σχολείο .
Το δραματικό όμως δεν είναι το πανό που κατασκεύασαν ανήλικοι .
Το δραματικό της ιστορίας είναι πως αναρτήθηκε σε σχολικούς αγώνες και το πιο τραγικό πως δεν βρέθηκε κανένας εκπαιδευτικός (;) του 3ου ΓΕΛ ή κάποιος απο τους προϊσταμένους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που ήταν στο γήπεδο που δεν πήγε να κατεβάσει το τραγικό πανό .
Από εδώ και πέρα σταματάει κάθε κουβέντα γιατί δεν υπάρχει αντικείμενο .