Super League: Ισόπαλο χωρίς τέρματα το Ελ Θράκικο των Εφήβων

Από λευκή ισοπαλία σημαδεύτηκε το θρακικό ντέρμπι ανάμεσα στο Πανθρακικό και Ξάνθη για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα Κ17 των Εφήβων.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.
Αρκετά καλός ήταν όμως και ο Πανθρακικός, που έχασε και την πιο κλασική ευκαιρία. Στο 80΄, στην τελευταία φάση του αγώνα, κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Κοσμίδης αλλά ο τερματοφύλακας της Skoda Σαββίδης το απέκρουσε.
Ο αγώνας έγινε σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο (οι φωτογραφίες είναι από προηγούμενη φετινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων). Με την ισοπαλία ουσιαστικά μένουν και οι δυο ομάδες πίσω στην προσπάθεια διεκδίκησης της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Κ17.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Τζελέπης, Καλαϊτζίδης, Τζατζανάς (λ.τ. 80′ Θεμελης), Δαλής, Γκιντίδης, Δελή Χακάν, Κοσμίδης, Τσιριγώνης, Σαραντίδης, Κατσαρός (85′ Οξύνογλου), Κυριαλάνης 
SKODA ΞΑΝΘΗ: Σαββίδης, Σπυριντόνοβ, Παπάζογλου (70′ Καλογιάννης Δ. του Π.), Μπάτζιος, Πεταλωτής, Καλογιάννης Δ. του Β. (79′ Φειζή), Δοξάκης, Σαμπανίδης, Τζιβανόπουλος (46′ Τσαπαρης), Θεοδωρίδης (46′ Καπτέλι).