Είχε δοκιμαστεί στην Γαλατά ο Πασχαλάκης! Μάνα και θείος έσπευσαν να τον δουν στην Πόλη

Πριν καταλήξει στον Πανθρακικό, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε φλερτάρει με το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στην Γαλατασαράι. Είχε δοκιμαστεί μάλιστα για λογαριασμό της τουρκικής ομάδας.
Άλλωστε, η καταγωγή της οικογένειάς του είναι από την Πόλη. Πολίτισσα είναι η μητέρα του Χριστίνα Μπιλγκιχάν, έστω και αν μενει μόνιμα στην Αθήνα. Προφανέστατα Πολίτης είναι και ο αδερφός της και θείος του Αλέξανδρος Νταβράνογλου, που τυγχάνει και… νονός του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Μάλιστα, ο κ. Νταβράνογλου έζησε για πολλά χρόνια στην Ελλάδα, αλλά τα τελευταία έτη επέστρεψε στη γενέτειρά του Κωνσταντινούπολη για να ζήσει και να δουλέψει εκεί. Αυτόν επισκέφτηκε στην Πόλη η μητέρα του «πράσινου» τερματοφύλακα και όταν ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον γιο της ότι θα ταξιδέψει στην Τουρκία για το φιλικό παιχνίδι με την Γαλατασαράι παρέτεινε την παραμονή της εκεί για να τον δει από κοντά. 
Τα δύο αδέρφια εντόπισε μαζί η κομοτηναίικη εφημερίδα «Χρόνος» στις κερκίδες του γηπέδου να βλέπουν με ενδιαφέρον την εξέλιξη του αγώνα και ιδιαίτερα τη συμμετοχή του δικού τους ανθρώπου. Αν και ο Πασχαλάκης αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του Πανθρακικού τον Ιανουάριο του 2014 και έχει συμπληρώσει 14 μήνες στην Κομοτηνή, η κα. Μπιλγκιχάν δεν έχει καταφέρει ακόμα να επισκεφτεί τον γιο της στην Θράκη.

Υποστήριξε ωστόσο στην δημοσιογράφο Δήμητρα Συμεωνίδου ότι θέλει πολύ να ανέβει στην Κομοτηνή, αλλά και ότι ο γιος της μιλάει με καλά λόγια για την πόλη και τους ανθρώπους της. «Χαίρομαι πάρα πολύ όταν το βλέπω μέσα στο γήπεδα» λέει ως υπερήφανη μάνα, χωρίς όμως να αποκαλύψει τα μελλοντικά σχέδια του γιου της, ο οποίος όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, κλήθηκε από τον εισαγγελέα να δώσει τις δικές του απαντήσεις στην υπόθεση χειραγώγησης της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Πανθρακικός που διερευνά.

Όπως έγινε γνωστό, ο Πασχαλάκης δεν κλήθηκε ως ύποπτος και δεν θα μπορούσε άλλωστε, αφού κατά γενική ομολογία είχε εξαιρετική απόδοση και είχε πιάσει τα… άπιαστα, παρά τα πέντε τέρματα που συνολικά δέχτηκε η εστία του. Αυτό που διερευνούσε ο εισαγγελέας είναι για ποιον λόγο, παρά την καλή του απόδοση, από τότε “σκούπιζε” τον… πάγκο, αφού δεν κλήθηκε αν ξεκινήσει σε κανέναν άλλον αγώνα.

Πάντως την Κυριακή στην Πόλη ο Πασχαλάκης ήταν εκείνος που ξεκίνησε βασικός, με αποτέλεσμα η μητέρα και ο θείος και νονός του να έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν εν δράση. Και ως γνωστόν, γκολ δεν δέχτηκε…