Νίκησε η Κ17, έχασε η Κ20 και… ξεκίνησε προπονήσεις η μεγάλη ομάδα της Skoda Ξάνθη

Το απόγευμα της Τετάρτης επέστρεψε στα γήπεδα του προπονητηρίου της η Soda Ξάνθη συνεχίζοντας το πρόγραμμα προετοιμασίας της για τη συνέχεια των υποχρεώσεών της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

 

Οι δύο τελευταίες διαδοχικές επιτυχίες εκτός από τους βαθμούς έδωσαν και αυτοπεποίθηση στο ξανθιώτικο συγκρότημα που επέστρεψε στις προπονήσεις με διάθεση για βελτίωση. 

 

 

Στο σημερινό πρόγραμμα μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε υποομάδες και στη συνέχεια αγωνίστηκαν σε παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

 

 

 

Νωρίτερα αγωνίστηκαν ανήμερα της 25ης Μαρτίου τα τμήματα υποδομής, με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα.

Το πρωί η Κ17 σε εξ αναβολής αγώνα της 17ης αγωνιστικής του εφηβικού πρωταθλήματος νίκησε με  3-1 την Κέρκυρα χάρη στα γκολ που σημείωσαν με τους Σαμπανίδη (25’), Δοξάκη (48’), Παπαδόπουλο Λ. (81’) παίρνοντας το πολυπόθητο τρίποντο και φτάνοντας παράλληλα τους 44 πόντους. Η Κέρκυρα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει προσωρινά σε 2-1.

Λίγο μετά ένα η Κ20 ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα με ένα γκολ στο 77ο λεπτό, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής που έγινε στο αθλητικό κέντρο στα Πηγάδια. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 45 βαθμούς και στην 4η θέση στο πρωτάθλημα μετά από 24 παιχνίδια χάνοντας τις πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες με τους Πουλουκτσή – Φασίδη ενώ οι φιλοξενούμενοι που έπαιξαν αμυντικά, ανέβηκαν στην 7η θέση με τους 36 βαθμούς.