Δεν είναι μοντάζ! Ο Ιβάν Σαββίδης άφησε ΠΑΟΚ και ΣΕΚΑΠ και το ‘ριξε στο… γυναικείο χάντμπολ

Την δική του ιστοσελίδα έχει από την Τρίτη (24/03) ο Ιβάν Σαββίδης. Στο «ivansavvidis.gr» ο επισκέπτης μπορεί να αντλήσει πληροφορίες για την επιχειρηματική του δραστηριότητα του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και της ΣΕΚΑΠ, αλλά και να διαβάσει όλες τις τελευταίες ειδήσεις που τον αφορούν.
Την είδηση μετέδωσε η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όποιος όμως περιπλανηθεί λίγο στην προσωπική σελίδα του κ. Σαββίδη, θα πρέπει να ψάξει αρκετά για να βρει λεπτομέρειες που να αφορούν τον ΠΑΟΚ (ή την ΣΕΚΑΠ). Στην κατηγορία “Δραστηριότητα” και την υποκατηγορία “Επιχειρήσεις”, πρέπει κανείς να πάει κάτω – κάτω, αφού πρώτα περιγράφονται οι δραστηριότητες στην Ρωσία, για να διαβάσει:
«Στις αγορές της Ελλάδας και των Βαλκανίων τα συμφέροντα του Ιβάν Σαββίδη εκπροσωπούνται από την εταιρεία “Dimera”. Τα βασικότερα περιουσιακά στοιχεία του είναι το ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, το Paliouri Hotel στο Παλιούρι Χαλκιδικής, η καπνοβιομηχανία SECAP στην Ξάνθη και ο PAOK FC». Με άλλα λόγια, μια μικρή αναφορά και μηδέν φωτογραφίες από ΣΕΚΑΠ και ΠΑΟΚ.
Αντίθετα, από την κεντρική κιόλας σελίδα υπάρχει η συγκεκριμένη φωτογραφία, που είναι ακριβώς ένα μήνα πριν, από τις 25 Φεβρουαρίου και την την απονομή του κυπέλλου Ρωσίας στο γυναικείο χάντμπολ στην ομάδα Ροστόφ-Ντον. Στην συγκεκριμένη ομάδα χορηγός-ιδιοκτήτης είναι ο ρωσικός πολυτομεακός όμιλος «AGROCOM» στον οποίο ο Ιβάν Σαββίδης είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.Μάλιστα, δημοσιεύεται και συνέντευξη που έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης, όπου μεταξύ άλλων δηλώνει:   «Ο αθλητισμός δεν μπορεί να ζήσει χωρίς χρήματα, χωρίς σταθερές χορηγίες. Εγώ ως γενικός χορηγός της ομάδας έδωσα μια σταθερότητα στα κορίτσια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, που τα χρήματα δεν πηγαίνουν χαμένα, επειδή χαρίζουν θετικά συναισθήματα όχι μόνο σε μας, στους κατοίκους του Ροστόφ, αλλά και σε όλον το ρωσικό αθλητισμό. Το Κύπελλο της Ρωσίας – είναι το πρώτο μου τρόπαιο στο χάντμπολ, ελπίζω να μην είναι το τελευταίο. (…) Δεν ξέρω πώς νοιώθει ο καθένας, αλλά εμένα μου αρέσουν τα γυναικεία σπορ. (…) Είσαι θυμωμένος με τα παιδιά, εάν δε τα καταφέρνουν, ενώ με τα κορίτσια, αντίθετα, συμπάσχεις. Αυτή είναι η διαφορά. Δεν ξέρω, ίσως έτσι αισθάνομαι μόνο εγώ; Θέλω να πιστεύω ότι κάθε πραγματικός άντρας αισθάνεται έτσι, οπότε παρακολουθώ με πολύ ευχαρίστηση το γυναικείο χάντμπολ».