LIVE από το “Γεντί Κουλέ” στο Ηράκλειο: ΟΦΗ – Πανθρακικός 0-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από την Κρήτη ο Λάζαρος Φιλιππίδης

– Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση στο άδειο “Γεντί Κουλέ” στο Ηράκλειο ανάμεσα στο μισοδιαλυμένο ΟΦΗ και τον Πανθρακικό στα πλαίσια της  εξ’ αναβολής 26ης αγωνιστικής στο θεωρητικά ευκόλότερο, αλλά ζώής και θανάτου παιχνίδι που έχει να δώσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα της Κομοτηνής. O Λάζαρος Φιλιππίδης από την Κρήτη μεταδίδει…

Καλησπέρα. Ο Πανθρακικός δεν έχει περιθώρια για άλλες εκτός Κομοτηνής απώλειες αφού μετά την ήττα στο Περιστέρι και τη νίκη του Λεβαδειακού του Άκη Μάντζιου είναι η μοναδική ομάδα χωρίς εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα  και έχοντας το δυσκολότερο προγραμμα από τους ανταγωνιστές του, “πρέπει” να κερδίσει  απέναντι στον υποβιβασμένο και με 12 υγιείς πάιχτες ΟΦΗ.

Ωρα 14:30 Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε λήξει 0-0, ενώ οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν και στο Κύπελλο. Οι Κρητικοί επικράτησαν 4-0 στην Κομοτηνή και 1-0 στο γήπεδο τους.

 Ωρα 14:34 ΟΙ συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λόρια, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Περογαμβράκης, Μπολάκης, Φαζός, Μακρής.

Ωρα 14:39 Στον πάγκο των γηπεδούχων βρίσκονται οι Αγριμάκης, Μανιδάκης, Μαραθιανός.

Ωρα 14:43 Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Μεχία, Ντιγκινί, Εμπόου, Κάσες, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Ίγκορ, Μελίσσης, Τσουμάνης.

Ωρα 14:49 Στον πάγκο των φιλοξενούμενων είναι οι Πασχαλάκης, Τζάνης, Μάρτινς, Χασομέρης, Μπαλδά, Βιγιαφάνε, Ηλιάδης.

Ωρα 14:57 Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος, Νικόλαος Φαντόπουλος, Ιωάννης Τουμπακάρης, τέταρτος ο Δημήτρης Στυλιαράς

Ωρα 14:59 Έναρξη ματς

3′ Κοντά στο γκολ ο Πανθρακικός. Ο Τσουμάνης βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και προς τα αριστερά, αλλά η μπάλα μετά το διαγώνιο σουτ που έκανε, έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Λόρια.

5′ Απειλεί και πάλι ο Πανθρακικός. Ο Μπαϊκαρά έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και βρήκε τον Ντιγκινί, όμως το πρώτο του σουτ κόντραρε, ενώ στη δεύτερη του προσπάθεια νικήθηκε από τον Λόρια, που αντέδρασε πολύ καλά.

10′ Μπήκε δυνατα ο Πανθρακικος

14′ Σουτ του Εμπόου μέσα από την περιοχή, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο μέσος του Πανθρακικού δεν το έπιασε καλά με αποτέλεσμα να μην ανησυχήσει ο Λόρια.

16′ Πρώτη τελική για τον ΟΦΗ. Ο Μερεμπασβίλι έκανε σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε αρκετά μακριά από την εστία του Λόρια.

21′ Ο Λόρια μπλοκάρει από τη κεφαλιά του Εμπό

24′ Κίτρινη κάρτα στον Μονιάκη για διαμαρτυρία

33′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Ο Κάσες έκανε ωραία προσπάθεια και έβγαλε την κατάλληλη στιγμή για τον Ντιγκινί, που βρέθηκε τετ α τετ με τον Λόρια, αλλά το σουτ του έφυγε λίγο δίπλα από το τέρμα των γηπεδούχων.

34′ Γκοοοολλλλλ για τον Πανθρακικο! Σκορερ ο Ιγκορ! Μπαλιά ακριβείας από τον Ρομέου, που εξέθεσε την αντίπαλη άμυνα και βρήκε τον Ιγκόρ, ο οποίος έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λόρια. ΟΦΗ-Πανθρακικός 0-1

38′ Ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία για τον Λόρια. Ο Τσουμάνης έκανε το γύρισμα και ο Κάσες έπιασε το σουτ με τη μια, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον πολύ καλό σήμερα Λόρια, ενώ δεν θα κατάφερε και ο Ιγκόρ με κεφαλιά

44′ Κίτρινη στον Φαζό για φάουλ στον Κάσες στο ημικύκλιο της περιοχής του Λόρια

44′ Ο Εμπόου με δυνατό σουτ αναγκάζει τον Λόρια σε νέα μεγάλη επέμβαση!

45′ Δύο είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων. Αδικο το 0-1 για τον Πανθρακικο που θα μπορουσε να σημειωσει και αλλα τερματα.

45 + 3′ Ο Ιγκόρ σφαδάζει από τον πόνο καθώς χτύπησε στον δεξί αστράγαλο από αθελο πάτημα του Μακρή

45′ + 4′ Λήξη ημιχρόνου με τον Πανθρακικό να προηγείται 0-1 του ΟΦΗ . Ημίχρονο ΟΦΗ-Πανθρακικός 0-1

46′ Έναρξη στην επανάληψη. Ο Τζάνης στη θέση του Ιγκορ.

51′
Δοκάρι για τον ΟΦΗ με τον Κουτσιανικούλη όταν το σουτ του με το δεξί η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Αθανασιάδη

55′ Ο ΟΦΗ έχει ισορροπεί την κατάσταση. Στα Γιάννινα ο ΠΑΣ κάνει το 1-0 με τον Πλατανιά στο ντεμπούτο του Παράσχου, αποτέλεσμα καλό για τον Πανθρακικο

61′ Αποβολή για τον ΟΦΗ με τον Μπολάκη με δεύτερη κίτρινη για φαουλ στο Τζάνη

73′ Δεύτερη αλλαγή για τον Πανθρακικό με τον Ροτζέριο Μάρτινς να περνάει στη θέση του Ντιγκινί

84′ Τελευταία αλλαγή για τον Πανθρακικό με τον Ρομέου να αποχωρεί και να μπαίνει ο Μπαλντά

90′ Δύο θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+ 3′ Λήξη αγώνα στο Ηράκλειο. Ο Πανθρακικος απέναντι στον ΟΦΗ πέτυχε μια σημαντική νίκη την πρωτη του εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, ενω και η ήττα του Πλατανιά εννοεί την ομάδα της Κομοτηνής. Τελικό αποτέλεσμα.  ΟΦΗ-Πανθρακικός 0-1