Ανακούφιση Ρόκα για το πρώτο διπλό αλλά και ανησυχία για τον τραυματισμό Ιγκορ

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Η ολοκλήρωση του αγώνα στο Ηράκλειο μπορεί να έφερε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην ομάδα της Κομοτηνής, έφερε όμως και προβληματισμό για την κατάσταση του σκόρερ της ομάδας Ίγκορ, που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση και αντικαταστάθηκε από τον Τζάνη στο ημίχρονο.

 

«Ο Ίγκορ γύρισε το γόνατο και περιμένουμε να το τσεκάρουμε αύριο. Είναι ο σκόρερ μας και πάρα πολύ σημαντικός παίκτης, οπότε ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα τον έχουμε μαζί μας», απάντησε σε σχετικό ερώτημα στην συνέντευξη Τύπου ο Μανουέλ Ρόκα.

Κατά τα άλλα, ο ισπανός προπονητής του Πανθρακικού τόνισε:  «Πριν από το παιχνίδι είπαμε ότι η νίκη ήταν μονόδρομος και ήταν το μοναδικό αποτέλεσμα που μας διατηρεί στην παραμονή μας στην Σούπερ Λιγκ, κάτι που είναι ο μεγαλύτερος στόχος μας. Σήμερα, όπως είδατε, στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Δυστυχώς λόγω άγχους δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Πρέπει να πω συγχαρητήρια στον ΟΦΗ, κάνει μεγάλη προσπάθεια στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Συνεχίζουμε, αυτή ήταν μία ανάσα για μας αλλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Θα είναι μία μάχη μέχρι το τέλος για να σωθούμε»