Αισιόδοξος για (νέα) άνοδο στην Basket League ο Σάκης Καρύδας

Ανταπόκριση από την Τρίπολη: Θοδωρής Τσούτσος

–  Τη νίκη, με την οποία θα διατηρηθεί στη 2η θέση της κατάταξης στην Α2 Κατηγορία, σε θέση δηλαδή που οδηγεί στην Basket League, θέλει ο Αρκαδικός στο μεγάλο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στην εκπρόσωπο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και έτερο φαβορί για την άνοδο στην Α1, την Καβάλα.

 

Οι Αρκάδες θα υποδεχθούν  (21/03, 17.00) τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ και δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πέραν του νικηφόρου, όπως παραδέχθηκε και ο πρώην άσος της Ξάνθης Σάκης Καρύδας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

«Πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Καβάλα. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε, για να μείνουμε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να έχουμε ενέργεια, να μείνουμε πάνω στην τακτική που θα καταστρώσει το τεχνικό τιμ, αλλά πάνω από όλα θα πρέπει να έχουμε πάθος και δίψα για τη νίκη. Όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι «τελικοί» και μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται κι αυτό το παιχνίδι», είπε ο Καρύδας.

Κλείνοντας, κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό της Τρίπολης: «Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθειά μας θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου, να γεμίσει από νωρίς το κλειστό και να μας δώσει ώθηση έτσι ώστε στο τέλος του αγώνα όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη, που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στην Α1».

Υπενθυμίζεται ότι ο Καρύδας, που αγωνίζεται στην θέση του πλέι μέικερ, είναι ο περσινός MVP της Α2 κατηγορίας, όπου πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 κατηγορία με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Πιο πριν είχε αγωνιστεί σε ΚΑΟΔ (Α1 κατηγορία) και Ηλυσιακός, με τον οποίο πανηγύρισε άνοδο στην Α1.

Ξεκίνησε όμως ουσιαστικά την επαγγελματική του καριέρα στην Ξάνθη το 2003, όπου έμεινε δύο χρόνια και πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 κατηγορία.