Σε Καστοριά και Χαλάστρα δοκιμάζονται Εθνικός και Σουφλί (LIVE ΤhrakiSportS)

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Με τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τις δύο ομάδες του Έβρου να αγωνίζονται εκτός έδρας, με Καμπανιακό και Καστοριά αντίστοιχα το Σουφλί και ο Εθνικός.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αγωνίζεται με στόχο ένα και μόνο αποτελεσμα τη νίκη απέναντι στην ουραγό και αδύνατη Καστοριά, αφού αυτό το αποτέλεσμα θα τον βοηθήσει να ξεφύγει και αλλο από την επικίνδυνη ζώνη εννιά αγώνες πριν το τέλος. Διαιτητές οι Τάσης (Ηπείρου), Τζιουβάρας (Κοζάνης), Κόλλιας (Ηπείρου).

Ο Έβρος Σουφλιου, που πάει στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης να αντιμετωπίσει τον αδιάφορο αλλά δυνατό Καμπανιακό, με άλλη ψυχολογία μετά τη νίκη του στο επεισοδιακό ντέρμπι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, και θέλει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας που θα τον απομακρύνει για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Διαιτητές του αγώνα οι Τζουμαλάκης, Ζιγκερίδης, Αναστασιάδης από το σύνδεσμο της Σερρών.

Από εκεί και πέρα ξεχωρίζει ο αγώνας του Ηρακλή Αμπελοκήπων με τον Πανσερραϊκό, στον δυσκολότερο αγώνα της πρωτοπόρου ομάδας του Κώστα Βασιλακάκη, πλην τον ντέρμπι σε Χαριλάου και και Καβάλα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Κουμπαράκης της Ξάνθης με βοηθούς τους Δημητριάδη Θράκης και Κούλα Ξάνθης θα διευθύνουν το ντέρμπι παραμονής της Καβάλας ανάμεσα στον Άρη Ακροποτάμου και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (15:00, LIVE από το ThrakiSportS):
Καμπανιακός-Έβρος Σουφλίου
Καστοριά-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Άρης
Άρης Ακροποτάμου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
Δόξα Δράμας-Απόλλων Αρναίας
Ηρακλής Αμπελοκήπων-Πανσερραϊκός
Εθνικός Αγιονερίου-Θύελλα Φιλώτα
Καβάλα-Ορφέας Ελευθερούπολης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ