LIVE η Γ’ Εθνική: Καστοριά – Εθνικός και Καμπανιακός – Έβρος Σουφλίου

Μεταδίδει από την Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραγιάννης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στις αναμετρήσεις Καστοριά – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Καμπανιακός – Έβρος Σουφλίου, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο Κώστας Καραγιάννης από την Θεσσαλονίκη μεταδίδει…

Καλησπέρα! Μετά από ουσιαστικά διακοπή μιας εβδομάδας λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και των αναβολών που τις συνόδευσαν την περασμένη Κυριακή, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο.

Ωρα 14:44  Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αγωνίζεται στην Καστοριά απέναντι στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος, που κάποτες πρωταγωνιστούσε στην Ελλάδα, κέρδιζε κύπελλα και εκπροσωπούσε την χώρα στην Ευρώπη.

Ωρα 14:46  Ο Εβρος Σουφλίου του Νίκου Ουσταμπασίδη βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και αντιμετωπίζει στην Χαλάστρα τον Καμπανιακό.

Ωρα 14:49  Από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν ακόμα τα παιχνίδια Αναγέννηση Γιαννιτσών-Άρης και Ηρακλής Αμπελοκήπων – Πανσερραϊκός, ενώ η Καβάλα υποδέχεται τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Ωρα 14:51 Τα άλλα παιχνίδια: Άρης Ακροποτάμου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Δόξα Δράμας-Απόλλων Αρναίας και Εθνικός Αγιονερίου-Θύελλα Φιλώτα.

Ωρα 15:00  Εναρξη αυτήν την ώρα σε όλα τα παιχνίδια

Ωρα 15:15  Πρέπει να συμπληρώνουμε ένα τέταρτο στα παιχνίδια αλλά δεν έχουμε ενημέρωση να έχει ανοίξει το σκορ σε κάποιον αγώνα. Το Άρης Ακροποτάμου με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, τελικά αναβλήθηκε λόγω κακής κατάστασης του αγωνιστικου χώρου.

Ωρα 15:17  Γκοοοοοοοοοοοοοολ για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Σκόρερ ο αρχηγός Μιχάλης Φλώρος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, εξαιτίας του οποίου μάλιστα η Καστοριά θα συνεχίσει με 10 παίκτες. Τις βάσεις για ένα σπουδαίο διπλό στην μάχη για την παραμονή βάζει από το ξεκίνημα ο Εθνικός! Καστοριά – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-1.

Ωρα 15:20  Στην Καστοριά νέα μεγάλη ευκαιρία του Γκαϊδατζή για το 0-2 αλλά δεν βρήκε καλά το σουτ έπειτα από γύρισμα του Μαμούτ.

Ωρα 15:25  Ευκαιρία να αναφέρουμε την ενδεκάδα του Εθνικού, σύμφωνα με την πληροφόρηση που παρέχουν οι παράγοντες της ομάδας: Συριτούδης, Αμπραχαμιάν, Κατρανίτσας, Μπαρμαγιάννης, Δούπας, Κοσκολός, Τορομανίδης, Μαμούτ, Σιβούδης, Φλώρος και Γκαϊδατζής.

Ωρα 15:30  Στο ημίωρο των αναμετρήσεων Δόξα Δράμας – Αρναία 0-1, Καβάλα – Ελευθερούπολη 1-0. Δεν έχουμε ενημέρωση για το πως κυλάει το ματς του Έβρου Σουφλίου στην Χαλάστρα.

Ωρα 15:35  Στην Καστοριά στο 30′ το σκορ παραμένει στο 0-1 για τον Εθνικό με τους Αλεξανδρουπολίτες να ζητούν ακόμη ένα πέναλτι με τον Γκαϊδατζή και να χάνουν μία καλή ευκαιρία με σουτ του Σιβούδη που απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Καστοριάς. Παιχνίδι κέντρου με τους γηπεδούχους να μην έχουν απειλήσει ακόμη.

Ωρα 15:45  Γκολ ο Άρης στα Γιαννιτσά, νέο γκολ και για την Καβάλα στις αναμετρήσεις που αφορούν την κορυφή, ενώ ο πρωτοπόρος Πανσερραϊκός παραμένει ισόπαλοι χωρίς τέρματα

Ωρα 15:51  Ημίχρονο στην Καστοριά με τον Εθνικό να προηγείται με 0-1. Νωρίτερα κεφαλιά του Τορομανίδη στο 35′ έσωσαν πάνω στην γραμμή οι παίκτες της Καστοριάς, ενώ στο 44′ μεγάλη ευκαιρία του Φλώρου για το δεύτερο γκολ, όμως το σουτ του έπειτα από κόψιμο του Γκαϊδατζή πέρασε άουτ. Κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα έχει δεχθεί ο Μπαρμπαγιάννης

Ωρα 15:55  Γκοοοοοοοοοοοοοοοοολ για τον Έβρο Σουφλίου στην Χαλάστρα. Δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες, παρά μονάχα ότι η εβρίτικη ομάδα προηγείται και αυτή στο ημίχρονο με 0-1, όπως μετέδωσαν τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης.

Ωρα 15:59  Ημίχρονο στην Χαλάστρα με το Σουφλί να προηγείται με 0-1 με σκορερ πιθανότατα τον Εμρέ. Αποτελέσματα ημιχρόνου Αναγέννηση Γιαννιτσών-Άρης 0-1, Καβάλα – Ορφέας Ελευθερούπολης 2-0, Δόξα Δράμας -Αρναία 0-1

Ωρα 16:09  Έναρξη όλων των αγώνων στο δεύτερο ημίχρονο.

Ωρα 16:18  Έχουμε αρκετά τερματα στο δεύτερο ημίχρονο. Αναγέννηση Γιαννιτσών-Άρης 0-2, Καβάλα – Ορφέας Ελευθερούπολης 3-1

Ωρα 16:24  Στην Καστοριά παραμένει το 0-1 για τον Εθνικό με το πέναλτι του Φλώρου. Ισοφάρισε η Δόξα σε 1-1 την Αρναία.

Ωρα 16:27  Γκολ στην Χαλάστρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Εβρος δέχτηκε την ισοφάριση. Καμπανιακός – Έβρος Σουφλίου 1-1

Ωρα 16:30 Πιέζει η Καστοριά αν και με 10 παίκτες οι γουναραδες. Δύο αλλαγές για την ομάδα του Εθνικού στο 62′ με τους Αγγελακάκη και ο Θάνο στις θέσεις του Σιβούδη και του Γκαϊδατζή.

Ωρα 16:35 Μεγαλο γκολ για τον Πανσερραικό στους Αμπελόκηπους με τον Γκόγκα στο 65′, και έχουμε Ηρακλής Αμπελοκήπων – Πανσερραϊκός 0-1

Ωρα 16:43 Γκολ στην Καστοριά. Η πίεση της Καστοριάς έχει αντίκρισμα αφού με πέναλτι ο αρχηγός της κάνει το 1-1 στο 82′.

Ωρα 16:47  Στα Γιαννιτσά ο Αρης κάνει περίπατο και κανει το 0-4 με τον Σουνά. Η Δόξα προηγείται 3-1 με τον Κυριακίδη.

Ωρα 16:55  Στους Αμπελόκηπους οι Σέρρες πήραν μεγάλη νίκη με 0-1, ενώ και στα Γιαννιτσά ο Αρης κέρδισε με 0-4.

Ωρα 16:57  Λήξη στην Χαλάστρα ο Εβρος Σουφλίου πήρε καλό αποτέλεσμα και έχουμε τελικό 1-1 . Τελικό αποτέλεσμα. Καμπανιακός – Έβρος Σουφλίου 1-1

Ωρα 16:58  Λήξη και στην Καστορία. Τελικό αποτέλεσμα. Καστοριά – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1.

Ωρα 17:03  Λήξη και στο Αγιονέρι. Εθνικός Αγιονερίου-Θύελλα Φιλώτα 2-1. Τελικό στη Δράμα 3-1 για τη Δόξα.

Ωρα 17:05  Σε λίγο περισσότερες λεπτομέρεις για τα ρεπορτάζ των αγώνων και τη βαθμολογία…