Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων Ξάνθης και Πανθρακικού σε Κ20, Κ17 και Κ15

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Συνεχίζονται χωρίς διακοπή τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και μάλιστα έχουμε πέντε παιχνίδια  αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρόγραμμα για τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης και του Πανθρακικού για τα ηλικιακά τμήματα Κ20, Κ17 και Κ15.

Πιο συγκεκριμένα για την 28η αγωνιστική της Κ20, στις 12:00 το πρωί του Σαββάτου (14/3) στο γήπεδο Ηφαίστου στο Περιστέρι ο εντέκατος Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο Ατρόμητο, σε ένα παιχνίδι που θα διευθύνει ο Τσουκαλάς με βοηθούς τους Μαχαίρα και Στάικο από την Αθήνα. Λίγες ώρες αργότερα στις 14:30 η τέταρτη της βαθμολογίας Ξάνθη θα αντιμετωπίσει στον Ρέντη τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό με διαιτητές τους Βικτωράτο, Κεφαλιάκο και Φαγκρίδα από τον Σύνδεσμο Πειραιά.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Την Κυριακή (15/3) στις 14:00 για το πρωτάθλημα Κ17 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 4ου γύρου, θα έχουμε στα Πηγάδια το ντέρμπι ανάμεσα στη Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ, με τους θρακιώτες να θέλουν βαθμούς ώστε να προσπεράσουν τον ΠΑΣ Γιάννενα και να πάρουν την πρόκριση για την τελική φάση, και να επαναλάβουν το περσινό θαύμα της κατάκτησης του τροπαίου. Διαιτητής της συνάντησης ο Κακουλίδης με βοηθούς τους Ανδρεόπουλο και Ζηλούδη από το Συνδεσμο Θράκης. Ο Πανθρακικός έχει ρεπό και τρεις βαθμούς ανευ αγώνος, αυτούς με τη Νίκη Βόλου.

Για το πρωτάθλημα Κ15 το Σάββατο στις 11:00 στα Γιάννενα η δεύτερη ξανθιώτικη παιδική ομάδα φιλοξενείτε από τον τέταρτο ΠΑΣ, με διαιτητές τους Γιώτη, Κυρου και Μπόσια από τον σύνδεσμο Ηπείρου. Τρεις ώρες αργότερα στην Μίκρα στη Θεσσαλονίκη στις 14:00  η Κ15 του Πανθρακικού φιλοξενείτε από τον πανίσχυρο ΠΑΟΚ τμε διαιτητές τους Βανδουλάκη, Ντόκα και Μυλωνάκη από το Σύνδεσμο Μακεδονίας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Κ17 ΚΑΙ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ