Γ’ Εθνική: Πρόστιμο από την ΕΠΟ στον Έβρο Σουφλίου

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Την τιμητική τους είχαν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής στην τελευταία συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ με την ομάδα του Έβρου Σουφλίου να καλείται να πληρώσει πρόστιμο για τον αγώνα με την Αρναία στηνξ Ορεστιάδα.

Συγκεκριμένα η ΕΠΟ αποφάσισε για την ομάδα του Έβρου πρόστιμο 200 ευρώ για τον άτυχο αγώνα με τον Απόλλων Αρναίας στην Ορεστιάδα στις 25 Φεβρουαρίου

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ και του επιβάλλει χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ (Γ΄ Εθνική Κατηγορία Έβρος Σουφλίου-Απόλλων Αρναίας στις 25/2).

Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ομάδα ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ για τους λόγους που αναφέρονται στο ιστορικό και επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ (Γ΄ Εθνική Κατηγορία Ερμής-Παμβουπρασιακός στις 15/2).

Διατάσσει το κατά νόμιμο τρόπο επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα για το Πρωτάθλημα Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας (είχε ορισθεί για τις 01.03.2015, αλλά δεν τελέστηκε) μεταξύ των ομάδων ΚΑΣΤΟΡΙΑ Α.Γ.Σ.- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ Μ.Γ.Σ., εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την έκδοση της παρούσας.

Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΚΑΛΑΜΑΤΑ πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή εξακοσίων (600) ευρώ Γ΄ Εθνική Κατηγορία Καλαμάτα-Βύζας στις 8/2).

Δικάζει τους εγκαλουμένους Νικόλαο Κουσιάκη, εκπρόσωπο του σωματείου ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΡΗΣ, και το σωματείο ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΡΗΣ. Kηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους τους εγκαλούμενους, για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στον Νικόλαο Κουσιάκη χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ και στο σωματείο συνολική χρηματική ποινή πεντακοσίων πενήντα (550) ευρώ.

Δικάζει χωρίς την παρουσία των εγκαλουμένων Πέτρου Σπανίδη, εκπροσώπου του σωματείου ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΑΟ, και Στυλιανού Μαντζουράνη, εκπροσώπου του σωματείου ΑΙΟΛΙΚΟΣ. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους τους εγκαλούμενους για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στον Πέτρο Σπανίδη χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ και στον Στυλιανό Μαντζουράνη χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων (300) ευρώ (Γ΄ Εθνική Κατηγορία Λουτράκι-Αιολικός στις 21/2).

Απαλλάσσει το σωματείο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ και τον Μάριο Καραγιάννη, ποδοσφαιριστή του ίδιου σωματείου, της αποδιδόμενης σ” αυτούς με το πειθαρχικό κατηγορητήριο παράβασης Γ΄ Εθνική Κατηγορία Κεραυνός Γλυφάδας-Εθνικός Πειραιά στις 15/2).

Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο με την επωνυμία ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ (Γ΄ Εθνική Κατηγορία Εθνικός Φιλιππιάδας-Αχιλλέας στις 15/2).