ΕΣΠΕΘΡ: Όσα έγιναν στον αγώνα του Έβρου Σουφλίου με τον ΑΟ Νέας Βύσσας

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Σημαντική νίκη με 3-1 σετ πέτυχε ο Έβρος Σουφλίου επί του ΑΟ Νέας Βύσσας το απόγευμα της Κυριακής, διασφαλίζοντας την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών, πίσω από τις δυο ομάδες της Ανατολικής Μακεδονίας και μπροστά από τις δύο άλλες της Θράκης.

 

Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν σε 20 λεπτά τόσο το πρώτο όσο και (πολύ πιο εύκολα) το δεύτερο σετ, ωστόσο χαλάρωσαν με αποτέλεσμα να μειώσει η Ν. Βύσσα κερδίζοντας μετά από δραματικό παιχνίδι σε 27 λεπτά το τρίτο σετ. Πάντως κλείδωσε το τρίποντο ο ΑΣΑ Έβρος σε 23 λεπτά στο τέταρτο σετ.

Η γηπεδούχος ομάδα αγωνίστηκε με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Τασίου, καθώς ο Νίκος Μούχλιας απουσίαζε από το Σουφλί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Την αναμέτρηση διηύθυναν ο Ιορ. Καϊτατζής και η Ν. Ντεληλάμπρου. 

Τα σετ: 3-1 (25-19, 25-12, 24-26, 25-20)

ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Τασίου): Παπαδημητρίου Στ, Μπιστίνας, Σαρδανίδης, Πετρίδης, Ψάρρας, Αλεξάκης, Γαλαζούλας (λ) / Γιαγλής, Γκουδούλας, Κάλφας.

ΑΟ ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ: Τελούδης, Καλεντζίδης, Τουκτούκης, Καζαντζίδης, Ντουρντούρας, Πεχλιβανίδης, Μποκαλίδης (λ) / Μαρκίδης, Σακελλαρίδης.