ΕΣΠΕΘΡ: Όσα έγιναν στην επικράτηση της Νίκης Αλεξανδρούπολης μέσα στην Καβάλα

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Εθνικής Γυναικών που διοργανώνει η ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας παρέμεινε η Νίκη Αλεξανδρούπολης, μετά την εκτός έδρας νίκης της επί της Καβάλας, παραμένοντας σε τροχιά κατάκτησης του τίτλου και της επιστροφής στην Α2 Κατηγορία.

 

Οι φιλοξενούμενες κατέκτησαν το πρώτο σετ, ισοφαρίστηκαν αλλά αμέσως μετά δεν άφησαν περιθώρια να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά τους. Έτσι τα κορίτσια του Ιπποκράτη Δήμητσα πήραν το τρίποντο και ήρθαν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην άνοδο, αν και όλα δείχνουν ότι θα εξαρτηθούν από την αναμέτρηση με την ΑΕ Κομοτηνής.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Καβάλας μετά τις δύο νίκες που σημείωσε ο ΑΟ Ορεστιάδας μέσα στο Σαββατοκύριακο, υποχώρησε από την τέταρτη στην πέμπτη θέση, όπως επισημαίνει και το KavalaSports, από όπου δανειστήκαμε και την φωτογραφία του αγώνα Καβάλας – Νίκης Αλεξανδρούπολης.

Τα σετ: 1-3 (16-25, 25-17, 14-25, 15-25)

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δήμητσας): Λυμπεροπούλου, Χαρισιάδου, Δεδούση, Καλογεροπούλου, Βενέτη, Τσιακίρη, Γίτση, Κωνσταντινίδου, Λαμπρίδου, Αργύρη, Νικολαίδου, Σιδερίδου.